2777
2789
عنوان

میاید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 80 پست
ببین عین خود خودشیفته ها باش هی کمرنگ و پررنگ شو ، دو روز پر انرژی باش باهاش بخند کلیییی دو روز زیاد ...

اره منن همینجوریم فقط میگم خدایا اون و داره دیگ چکاره من داره الان پیام داده بخوابیمشبت بخیر دوباره صبح صبحت بخیر جایی میره توضیح میده علت این کاراش نمیدونم. بعد. از اون طرف با اونه

اختلال خودشیفتس احتمالا راجبش سرچ کن ،و اینکه سعی کن طوری رفتار کنی که جس کنه داره از دستت میده ،راج ...

عژیزم اینو بپزسم برم بخوابم میگم گفتی احتمال چند درصد گفته میخوام ازدواج کنم باهاش ک من وابسته نشم گیر بدم بهش؟اخه ۸ سال میشناسش چطور هنوز نگرفتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منن همینجوریم فقط میگم خدایا اون و داره دیگ چکاره من داره الان پیام داده بخوابیمشبت بخیر دوباره ...

نیاز جنسیشو احتمالا با اون برطرف میکنه چون نسبت بهش بی تفاوت بودی و حس نکرده به دستت اورده ولت نکرده واسش جذابی

نیاز جنسیشو احتمالا با اون برطرف میکنه چون نسبت بهش بی تفاوت بودی و حس نکرده به دستت اورده ولت نکرده ...

من بهش گفتم فکر نکن مثل بقیه دخترام اویزونت شم براتریه کنم التماست کنم شاید از این خوشش اومده ک خودمو سبک نکردم براس

عژیزم اینو بپزسم برم بخوابم میگم گفتی احتمال چند درصد گفته میخوام ازدواج کنم باهاش ک من وابسته نشم گ ...

مگه دفاع مقدسه ۸ سال عزیزم جنگ هم بود تموم شده بود 

احتمال اینکه اونو بگیره زیر۱۰ درصده

مگه دفاع مقدسه ۸ سال عزیزم جنگ هم بود تموم شده بود احتمال اینکه اونو بگیره زیر۱۰ درصده

اره والا حتی اگه شرایطشم نداشت نمیتونست نشونش کنه عقدی چیزی؟

من بهش گفتم فکر نکن مثل بقیه دخترام اویزونت شم براتریه کنم التماست کنم شاید از این خوشش اومده ک خودم ...

دقیقا جمله کلیدی بهش گفتی همیشه وانمود کن آیندتو باهاش برنامه نریختی و راه خودتو داری میری

مگه دفاع مقدسه ۸ سال عزیزم جنگ هم بود تموم شده بود احتمال اینکه اونو بگیره زیر۱۰ درصده

من بخوابم عزیزم اگه خواستی در خواست دوستی بده بعضی وقتا حرف بزنیم شبت بخیر مرسی بابت حرفات♥️♥️♥️

بنظرتون واقعا با اون دختر ازدواجیه ک اینجور میکنه پیام میده و میاد سمت من؟

احتمالش هست بیشتراقایون باماخیلی فرق دارن همزمان میتونن توسه رابطه باشن وهیچکدوم متوجه نشن 

گاهی انسانم آرزوست
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز