2777
2789
عنوان

میاید درد و دل

591 بازدید | 80 پست

من باپسری ۲ سال دوست معمولی بودیم خیلی محبت میکرد میرفتیم بیرون مودب بود. روزا سختم کنارم بود من عاشقش شدم این بهم میگفت تنهاست. بعد تو اینستا پیجی اومد بالا دیدم عکس پروفایلش دختریه کناره این پسره گفتم این کیه گفت  رفیقمه من تا ۱ هفته قهر کردم  بعدش -این فهمید من بهش علاقه دارم  انگار ترسید ـحالا دروغ یا راست  گفت میخوام  ازدواج کنم باهاش و ۸ ساله میشناسمش

حالا من نمیدونم چکار کنم اون دروغ گفت تنهاس اگه میدونستم عاشقش نمیشدم حتی الانم پیام میده از صبح تا شب ۲۴ ساعت پیام میده شبا. میگه شب بخیر اول صبح صبح بخیر میگه میگه بیا ببینمت من اصلا گیج شدم تازه میگه بریم دور بزنیم بعد یه‌چیز دیگه من پیج اینستا زدم عکس خودم پروفایل اونوقت این پسر و‌ فقط فالو کردم اونوقت چطور نترسید دختره ببینه ؟بنظرتون مشکوک نیس نمیدونم جریان چیه این کیو میخواد  منو دوست داره یا اون و ببخشید اگه طولانی شد❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روم نمیشه نمیخام بفهمه خوشم ازش میاد

نمی‌خوای بگی که دوسش داری فقط یه خورده بشو یه دختر کنجکاو از یه چی متفرقه  یه روز سوال بپرس تا این سوال که میخوای بدونی یه روز دیگه بپرس قرار نیست که اتفاقی بیوفته

نمی‌خوای بگی که دوسش داری فقط یه خورده بشو یه دختر کنجکاو از یه چی متفرقه یه روز سوال بپرس تا این س ...

بنظرتون واقعا با اون دختر ازدواجیه ک اینجور میکنه پیام میده و میاد سمت من؟