2777
2789
عنوان

میاید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 80 پست
بنظرم یه مدت فاصله بگیر ازش ببین اون عکس العملش چیه اون به شمادروغ گفته هم اون دخترتوزندگیش هم شماپس ...

بنظرتون واقعا با اون دختر ازدواجیه ک اینجور میکنه پیام میده و میاد سمت من؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مرموزه هر چی فکر میکنم نمی‌فهمم چیکارت داره

بخدا برا منم عجیبه بعد کار بدی هم نمیکنه با من فقط میگه بریم دور بزنیم چیزی میخره یخوریم تعریف میکنیم مثل دوتا دوست صمیمی ولی وقتی اون و داره چرا من

فک نمیکنم ، وگرنه انقدر طولانی نمی‌رفت با یکی دیگه لااقل از ترس از دست دادن دختره هم که شده

اصلا مغازه وسط شهر جای شلوغه چطور نمیترسید دختره منو ببینه

ببین یه مدت دیگه غیر مستقیم و خیلی عادی بین حرفاتون اگه کسی بهت پیشنهاد داده یا خواستگاری کرده بگو 

و بگو که داری راجبش فکر میکنی که چه جوابی بدی ،واکنشش خیلی چیزارو مشخص میکنه ،اگه چند روز اول بعد این حرفت کمرنگ و سرد و بد اخلاق شو معلومه که تو رو دوست معمولی نمیدیده

ببین یه مدت دیگه غیر مستقیم و خیلی عادی بین حرفاتون اگه کسی بهت پیشنهاد داده یا خواستگاری کرده بگو ...

بهش گفتم.  پسری خوشش ازم میاد بعد گفت اون شکاک و روانیه. بعد هرروز تیکه میندازع میگه اون عشقت حسودی میکنه فکر کنم؟

بهش گفتم. پسری خوشش ازم میاد بعد گفت اون شکاک و روانیه. بعد هرروز تیکه میندازع میگه اون عشقت حسودی ...

پس بهت حس داره 😐فقط مواظب باش لمست نکنه ،دوستیمون باهات ادامه میده که مطمئن بشه نرفتی با کسی و همزمان هم داره راجبت شناخت پیدا میکنه ، احتمالا شما اهل رابطه با پسر نیستی و ایشونم از همین ویژگیت عمرا بتونه بگذره حالا حالا ها 

چوم اکثر دخترای جامعه اهل این هستن