2777
2789
عنوان

میاید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 80 پست
جنسیتی نیستو هر دو جنس زیاد اینجور آدمایی هس

ولی در حق من ظلم شد من واقعا نمیدونستم تو رابطه س اگه خودمم نمیفهمیدم ساید هیچوقت نمیگفت الانم وابسته شدم با بدبختی باید حال خودمو خوب کنم خدا چطور میخواد ازش بگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو گفته؟چقدر وقیحه شما باید همون لحظه میگفتی اوکی خوشبخت باشید و یه مدت هم که شده کمرنگ ترین حالت ...

اره رک گفت ولی صبح تا شب با من حرف میزنه منم کمرنگ ولی باز صمیمی شده از این تعجب میکنم

بنظر من باید اژش بپرسی هدفت چیه از دوستی با من بعد خودتم واقعا هدفتو تز بودن با اون مشخص کنیاگر واقع ...

خب نمیدونم چکار کنم خیلی وابستش شدم چون روزای سختم اون بود نمیدونمم چطور برم

اره رک گفت ولی صبح تا شب با من حرف میزنه منم کمرنگ ولی باز صمیمی شده از این تعجب میکنم

اختلال خودشیفتس احتمالا راجبش سرچ کن ،و اینکه سعی کن طوری رفتار کنی که جس کنه داره از دستت میده ،راجب هیچ مسئله شخصی باهاش درد و دل نکن و بد اخلاق اصلاااا نشو ، خیلی عادی کم تر جواب پیام هاشو بده و بگو ببخشید کار پیش اومد ،خودش هدفشو میگه 

چون مستقیم بپرسی نمیگه میپیجونه

اختلال خودشیفتس احتمالا راجبش سرچ کن ،و اینکه سعی کن طوری رفتار کنی که جس کنه داره از دستت میده ،راج ...

باش فدات مرسی بابت راهنمایی ها خیلی دلم گرفته. من تو بدترین شرایط بودم این همش بودش کمکم کرد الان وابستش شدم. و فهمیدم دوست دختر داره.  بنظرت احتمالش کمه ک اون و بگیره؟حس میکنم الکی گفته با اون ازدواجیه ک من وابستش نشم ؟

باش فدات مرسی بابت راهنمایی ها خیلی دلم گرفته. من تو بدترین شرایط بودم این همش بودش کمکم کرد الان وا ...

فدات شم 

معلومه که الکی گفته هم خواسته واکنش تورو ببینه هم خودشیفته ها عادت دارن بفهمن کسی وابسته شده عقب میکشن نذار بفهمه 

پس دلیل صمیمیتش با من چیه هر دقیقه پیام چند روز ی بار بیا مغازه

هر چیزی ک دلیلش هی منطقی و عقلانی نیس 

اصلا وقتی میدونی با کسی دیگه هی دنبال چی هستی چطور میتونی باهاش ادامه بدی صرفا ی دوست بوده

و راحت میتونی کنارش بذاری

یجوری سوال میپرسی انگار ندیدی ی نفر با چند نفر دوست بوده در آن واحد

بازم خودت هرجور صلاح میدونی 

ولی در حق من ظلم شد من واقعا نمیدونستم تو رابطه س اگه خودمم نمیفهمیدم ساید هیچوقت نمیگفت الانم وابست ...

میگم ک در هردو جنس اینجور رفتارهایی دیده میشه

گاهی بعضی دخترها و گاهی بعضی پسرا 

امیدوارم خدا همه رو هدایت کنه

فدات شم معلومه که الکی گفته هم خواسته واکنش تورو ببینه هم خودشیفته ها عادت دارن بفهمن کسی وابسته شده ...

اره این میره جلو اینه میگه با خودم عشق میکنم انقد ک خوبم  افرین بخدا شما خیلی باهوشید

اره این میره جلو اینه میگه با خودم عشق میکنم انقد ک خوبم افرین بخدا شما خیلی باهوشید

ببین عین خود خودشیفته ها باش هی کمرنگ و پررنگ شو ، دو روز پر انرژی باش باهاش بخند کلیییی دو روز زیاد در دسترس نباش و آروم باش

نه عزیزم باهوش نیستم تجربشو دارم