2777
2789
عنوان

ارتعاش اسم تورو خدا بیاین 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 101 پست
اهم دقیقا

ولی استارتر سعی کن بهش برای بچت توحه کنی 

ولی برای خودت نه 

بی تاثیر هم نیست الان من دوتا خواهرام خوبن وضع نالیشون هم خوبه داناد اولی اونم خیلی خوبه یا بابام همه به خوش شانس بودن میشناسنشون 

ولی من راجع خودم اهمیت نمیدم سعی میکنم با دعا اینا بگذرونم ولی اگر فرزندی داشته باشم قطعا لحاظ میکنم

فقط لطف خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعداز اینکه اسم بچه هاموگذاشتم این ارتعاش واینارواتفاقاازاینستامتوجه شدم خیلی هم ارتعاشابدمیشدمیز ...

اهم دقیقا 🥺 منم خیلی میترسم ذهنم درگیر شده میگم نکنه در حق پسرمون ظلم کنیم برای یه اسم انتخاب کردن 😢😞

بلدی حساب کنی؟ آخرشو متوجه نشدم

بلد نمیخواد ک یه سایتی بود سرچ کن اسم خودت وارد می کنی بعد اسمس ک میخوای

بهت میگه اسم مناسبه یا نه 

میدونم چیه ولی محاسبه بلد نیستم نیازم نبود

ولی استارتر سعی کن بهش برای بچت توحه کنی ولی برای خودت نه بی تاثیر هم نیست الان من دوتا خواهرام خوبن ...

میترسمممم 😢😢😢😢😢😢 چه جوری انتخاب کنم هزینه میگیرن منم ندارم بدم 😞😢🥺

بلد نمیخواد ک یه سایتی بود سرچ کن اسم خودت وارد می کنی بعد اسمس ک میخوایبهت میگه اسم مناسبه یا نه می ...

اهم خودت زدی؟ اسم فرزند تو با این سایت انتخاب کردی؟ 

خاله ی منم اینو انداخت تو فکر من من خودم وسواس فکری داشتم دیگه طبق اینا اسم بچه ام انتخاب کردم ولی ه ...

اره والا وقتی میشنوی نمیتونی بی تفاوت باشی 

کما اینکه بی تاثیر هم نیست 

سرخپوست ها بعد ۴۰ سالگی اسمشون و عوض میکنند معتقدند انرژیش رفته 

یا در داستان رستم و سهراب اونجا مه معرفی نمیکنند و اسمشون و نمیگن در باور قدیم بوده مه با افشای اسم قسمتی از نیرو از بین میره

من اسم خودم خوب نیست ولی قطعا فرزندی داشته باشم لحاظ میکنم 

بالاخره علم اعداد و علوم غریبه وجود داره

فقط لطف خدا
اهم دقیقا 🥺 منم خیلی میترسم ذهنم درگیر شده میگم نکنه در حق پسرمون ظلم کنیم برای یه اسم انتخاب کردن ...

نمی‌دونم والاولی حقیقت روبخوای من اسم چندتاازافرادی که به نظرم موفق بودن توی زندگی روارتعاش اسمهاشون رو بررسی کردم همه مدل جوابی اومدبعددیگه خودم واقعا به این نتیجه رسیدم که اینا فقط خرافات هست وخالی کردن جیب ملت قبلامیگفتن اسم مذهبی میذاریدعاقبت بخیربشن دیگه نمیدونم براساس ارتعاش اسم بوده سوادش رو نداشتن یانه 

اره والا وقتی میشنوی نمیتونی بی تفاوت باشی کما اینکه بی تاثیر هم نیست سرخپوست ها بعد ۴۰ سالگی اسمشون ...

چه جالب واقعا نشنیده بودم اینو ولی خیلی دیدم اسم تاثیر داشته 

من در نیاوردم بقیه در میارن ذهن مارو هم درگیر کردن خدا بگم چیکارشون نکنه ذهنم درگیر شده دو ماه دیگه ...

بابا اینا واسه پول هرکاری میکنن هر روز ی چرتی درمیارن از خودشون کسایی مث تو بهشون پول بده نگران نباش هر اسمی دلت میخاد بزار

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것