ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حس میکنم از مادرشوهر خجالت نکشم باز نمیدونم تجربه نکردم شاید اون موقع خجالت کشیدم ولی حس میکنم از ما ...
کلا زشته مامان من ک بشنوه میگه تو این وضع واسه چیته کلا از اول ازدواجم دوس نداره انگار بچه دار شم ک مهم نیست
پدرشوهرم یه بار دوسال پیش زنگ زد بذارید بچه بیاد خطرناکه بیش ازین چقد عصبی شدم و به خواهرشوهر گفتم زشته این چه خرفاییه خلاصه اخرای بارداری به اکراه میگم اونم فقط به همجنس خودم ضایعس
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...