2777
2789

من تازه ده روزه زایمان کردم امشب همه مهمونا بلاخره جمع کردن رفتن خانواده گوهش گورشونو گم کردن بد این سریع شامشو خورد رفت رو تخت بخابه گیر داد توام بیا بخاب گفتم من شام نخوردم هنوز گفت نمیخاد شام بخوری چاق میشی منم از گشنگی ضعف کرده بودم گفتم باشه هیچی نمیخورم زیر گاز رو خاموش کردم از اون موقع گریم بند نمیاد چرا زورش میاد من هرکاری میکنم میخابم تیکه میندازه گوشی دستم میگیرم بدش میاد از کارای عادیمم بدش میاد خونه بابامم ک بودم میگفت حبف نونی ک ب تو میدم فکر میکنم دیگه هیچی نمیتونم تو خونش بخورم

عزیزم حالا اون گاوِ که دل مهربونو نازنینه تورو شکسته ولی باور کن دلیل گریه هات و دل نازکیت بخاطر زایمانته تا میتونی به بدنت ویتامین برسون جلوی آفتاب بشین تا خدای نکرده مثل من افسردگیه بعد زایمان نگیری

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

شام نخوردی.. چ اشتباهی کردیا.. پاشو برو غذاتو بخدر. بدرک بزار هی بگه چاق شدی.. من شوهرم میگ چاقی همچین میزنم تو برجکش صداش درنیاد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی می خواست غذا نخوری؟

من فکر می کنم یکم ضعف اعصاب گرفتی و بد فهمیدی

دلش تنگ شده بوده دوست داشت اون لحظه کنارش باشی

یکم دراز می کشیدی پیشش بعد می گفتی عزیزم بع خاطر بارداری و زایمان و شیر دادن به بچه ضعف می کنم برم غذا بخورم میام دوباره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
یعنی می خواست غذا نخوری؟من فکر می کنم یکم ضعف اعصاب گرفتی و بد فهمیدی دلش تنگ شده بوده دوست داشت اون ...

نمیدونم وقتی هم ک سعی کرد از دلم دربیاره گفتم تو بدت میاد من غذا بخورم هیچی نگفت فقط گفت من؟؟؟؟

شام نخوردی.. چ اشتباهی کردیا.. پاشو برو غذاتو بخدر. بدرک بزار هی بگه چاق شدی.. من شوهرم میگ چاقی همچ ...

من اصلأ چاق نیستم بدتر آب رفتم کلأ ۵۵کیلوام اصلأ از گلوم دیگه پایین نمیره گفتم برو واسه بچت شیر خشک بخر از این ب بد منم میرم خونه پدرم غذا میخورم