2777
2789
عنوان

میدونید ی مرد وقتی عاشق میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست
:)) حالا اکسای ما ککشونم نمیگذه

ولی من میگزم گفتم برن خواستگاری ولی نمیخوام

وقتی نمیتونم کسی ک ذهنمه فراموش کنم

نمیخوام دختر مردمم بدبخت کنم

روحم پیش یکی دیگه باشه و تنم پیش کسی ک دوستش ندارم

نمیخوام من نامردی بلد نیستم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اما ممکنه خیانت بکنهبا این بهونه و دلیل که :تو منو آدم حساب نکردی، اعتماد به نفسم رو از دست داده ...

نه 

من هیچ وقت خیانت نمیکنم و نکردم ب هیچکس 

چون من ذاتم نیست 

این بهونه ها هم قبول نیست

خیانت کار خیانت کاره توجیه لازم نیست

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

نه من هیچ وقت خیانت نمیکنم و نکردم ب هیچکس چون من ذاتم نیست این بهونه ها هم قبول نیستخیانت کار خیانت ...

همسر منم ۷ سال منو خواست و من نخواستمش

رفتم پیشنهادات مختلف رو بررسی کردم تمام کردم فهمیدم اونی که واقعا عاشقمه خودشه، برگشتم جواب مثبت دادم.

مردی که عاشق باشه سرمایه‌ست واقعا‌

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

کذبه

ن نیست

اونی ک ادعای عشق میکنه در مقابل شما نیست

چون نمیتونه تا اخر عمرش با کس دیگه زندگی‌کنه

من نمیتونم 

نمیتونم تنها میمونم برای همیشه

منی که یکی رو دوست دارم ولی اون...🫠

به قول شاعر:

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد

عجب از محبت من که در اون اثر ندارد

غلط است هرکه گوید که به دل رهست دل را

دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
همسر منم ۷ سال منو خواست و من نخواستمشرفتم پیشنهادات مختلف رو بررسی کردم تمام کردم فهمیدم اونی که وا ...

بخدا قسم خیلی امتحانم کرد من همشونو رد کردم

چندبارم اینحوری اومدن من رد کردم بهش اطلاع دادم

ناراحت نشو ولی اون هم خودشو نجات داد هم تو رو. اون فحشایی تو بهش دادی به سنگ میگفتی اب میشد. تا کوچی ...

کارا و حرفایی ک اون با هرکس میکرد نابود میشد میسوخت 

بهتره ی طرفه قضاوت نکنید

بخدا قسم خیلی امتحانم کرد من همشونو رد کردمچندبارم اینحوری اومدن من رد کردم بهش اطلاع دادم

بله منم همین کارها رو کردم

احتمالا اولویتش عشق نیست

پولی مدرکی چیزی

نمیفهمه دیگه

بله منم همین کارها رو کردماحتمالا اولویتش عشق نیستپولی مدرکی چیزینمیفهمه دیگه

نمیدونم خودش ک هیچ اما اون دوستاش ک تو تلاش کات‌ ما بودند نمیخشمشمون همش تقصیر اوناست اونقدر مخش رو خوردن خوردن خوردن 

نمیدونم خودش ک هیچ اما اون دوستاش ک تو تلاش کات‌ ما بودند نمیخشمشمون همش تقصیر اوناست اونقدر مخش رو ...

پس بهتر که آدم دهن بین رفیق باز نیومد تو زندگیت