2777
2789

ترم اولم امتحانتم یکی مونده تا تموم بشه.

یکی از درس هام که درس عمومی هست 180 صفحه هست رو 12 شدم استاد گفت اگر بخوایی میتونم دوباره ازت امتحان بگیرم نمرت بهتر بشی بنظرتون چکار کنم ؟

جا من باشید چکار میکنید؟؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من تو دوره کارشناسی واسم نمره مهم نبود چون معدل تو رشته وشغلم مهم نیست شما اگز واست مهمه خب دوباره بده

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

راستش من تو دوره کارشناسی واسم نمره مهم نبود چون معدل تو رشته وشغلم مهم نیست شما اگز واست مهمه خب دو ...

گلم میشه چند تا سوال در مورد مهم بودن نمره و معدل ازت بپرسم ؟

بپرس

من الان ترم یک رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم 

دانشگاه دولتی روزانه قبول شدم و دانشگاه خیلی خوبی هست و استاد هاشم واقعا خوبن . فقط ی مشکلی ک داره اینه که استاد هاش خیلی خیلی خیلی سخت گیرن .ببین سختگیر بودن خوبه ها ولی به اندازه اینا بیش از حد سختگیرن.

الان ترم یک رو تموم کردم معدلم ۱۴ یا ۱۵ میشع در حالی ک من خیلی تلاش میکنم ولی می‌دونم با اینا نمیشه معدل خوب گرفت .

دو دلم ک انتقالی بزنم به غیر انتفاعی یا ن؟

من الان ترم یک رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم دانشگاه دولتی روزانه قبول شدم و دانشگاه خیلی خوبی هست و ...

اصلاااااااااااا ببین اصلاااااا غیر انتفاعی نرو من خودم اتفاقا غیرانتفاعی حقوق خوندم افتضاح بود سطح علمیش محیط کوچیک اساتید اصلا در حد دولتی نیستن چ جالب ک ازمن پرسیدی ک بزرگترین اشتباهم غیرانتفاعی رفتن بود

اگر فقط میخای ی مدرگ بگیری غیرانتفاعی اوکیه امااگر سواد واست مهمه قطعا دولتی

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اصلاااااااااااا ببین اصلاااااا غیر انتفاعی نرو من خودم اتفاقا غیرانتفاعی حقوق خوندم افتضاح بود سطح ع ...

و اینکه معدل نهایی رو وقتی لیسانس میگیری رو مدرک لیسانس معدل کل رو میزنن یا ن؟