2777
2789
عنوان

عشق سابق

118 بازدید | 15 پست

سلام من یه نفرو دوست داشتم بعد سه سال رهام کرد به خوطر یه سری مسائل چرت. وخودشم اعصابش خورد بود و خیلی منو عذاب داد خیلی. 

بعد یسال پیام داد و گفت دلش تنگه.منم دعوا کردمو گفتم بهم پیام نده ل ا ش ی و بلاک. بعد چند ماه پیش دوباره پیام داده و بازم چرت گفت بازم دعوا و بلاک دباره با یه شماره دیگه. حالا امشب پیام داد دوباره و میگه چقد شال رنگی بهت میاد و از این چرتا و اینکه من دیدم چه خوب و با حیا بودی و این حرفا منم سرد جوابشو میدادم  خواستم ببینم چشه هی پیام میده ازش پرسیدم گفت دلم برا گذشتمون تنگ میشه وبعد دیگه اجازه ندادم حرف بزنه و خدافظی کردم و بلاک 

اینم بگم نمیتونم خطو عوض کنم چون خط مامانمه و نمیخوام به مامانم بگم و بار ناراحتشون کنم. 

هر وقت پیام میپه از شدت استرس و لرزش و تنفر میخوام خفش کنم واقعا ازش متنفرم گاهی دلم تنگ میشد اما فراموش کرده بودم. تو این دوسال سه بار پیام داده که دلش تنگه و میره خدمت و شرایطش سخته. 

من چکار کنم؟ نمیتونم با کسی درد دل کنم خیلی اعصابم خورده 😮‍💨

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدر التماس کردم برگرد توروخدا تنهام نذار محل نذاشت و اعتماد ب نفس گرفت 

حالا که دارم پیشرفت میکنم و بهش فکر نمیکنم داره پیام میده

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اون زندگی مستقلش رو دارهداره به این فکر میکنه که چطور حالا سرگرم شهاصلا جوابشو نده

20سالشه زندگی مستقل کجا بود خواهر

اون یه الافه باید 18سالگی میرفت خدمت از... گشادش تازه داره میره

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
به نظرم تو هم هنوز دوسش داری

عزیزم  من دوسش ندارم دیگه فقط کلا نمیتونم با کسی بد حرف بزنم و دل بشکنم همیشه محترم حرف میزنم با بقیه 

اون خیلی بهم بد کرد جای برگشت نذاشت

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
20سالشه زندگی مستقل کجا بود خواهراون یه الافه باید 18سالگی میرفت خدمت از... گشادش تازه داره میره

عزیزم

کسی که دردتو ببینه و بره

و دوراشو بزنه و برگرده اولا هیچکست نیست و روش حساب نکش

بعد اگه قبولش کنی دوباره میره

و خیلی بد خورد میشی بزار گذشته تو گذشته بمونه

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
عزیزمکسی که دردتو ببینه و برهو دوراشو بزنه و برگرده اولا هیچکست نیست و روش حساب نکشبعد اگه قبولش کنی ...

ازش متنفرم 

عمرا بهش برگردم عمرا 

فقط حالمو بد میکنه که پیام داد اعصابم خورد میشه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
ازش متنفرم عمرا بهش برگردم عمرا فقط حالمو بد میکنه که پیام داد اعصابم خورد میشه

منم یه احمق که باعث به هم خوردن زندگیم شد ولم نمیکنه

داستانش تو تاپیکم هست

هنوز که هنوزه پیگیره با این که حتی ازش شکایت کردم

شاید دلم براش تنگ بشه

اما من خیلی وقته با عقلم تصمیم میگیرم چون این قلبم بد جور حاامو خراب کرد این چند سال از قلبمم بدم میاد که اینقد ساده بود 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
منم یه احمق که باعث به هم خوردن زندگیم شد ولم نمیکنهداستانش تو تاپیکم هستهنوز که هنوزه پیگیره با این ...

بنظرت چکار کنم؟ واقعا اذیت میشم واقعا حالم بد میشه وقتی پیامشو میبینم 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
شاید دلم براش تنگ بشهاما من خیلی وقته با عقلم تصمیم میگیرم چون این قلبم بد جور حاامو خراب کرد این چن ...

حرفتو با تمام وجود درک میکنم

بعضیا فقط برای عبرت وارد زندگیت میشن

بهس بگو تو رابطه ای و دوسش داری اون ادمو

کاملا جدی بگو تموم شده میدونیش و اگه ادامه بده به بابا یا داداشت میگی که برخورد کنه باهاش

بلاکش کن یا سیمکارتت رو عوض کن و سعی کن کلا جوابشو ندی

حرفتو با تمام وجود درک میکنمبعضیا فقط برای عبرت وارد زندگیت میشنبهس بگو تو رابطه ای و دوسش داری اون ...

بهم گفت با کسی هستی؟ گفتم نه اووووه خیلی خنگم باید اعصابشو خورد میکردم🫤🫤

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤