2777
2789
عنوان

عمه جونم الهی تنت توی گور بلرزه

875 بازدید | 50 پست

یه خواستگار داشتم

رییس بانک بود 

همه چیزشو اکی بود

میخواست بره تهران زندگی کنی انتقالی زده بود 

اومدن خواستگاریم و چندشب بعدش گفتن که نمی‌خوایم دیگه کنسله

گفتم به چه علت گفت از خانوادت خیلی بد گفتن 

من فکرم هزاران جا رفت به هزاران نفر شک کردم که کی ازم بد گفته 

بعد گفتم خب من باید بدونم کی در موردم بد گفته چون باید از یه آدم مطمعن سوال کرده باشی

گفت عمه‌ی خودتون. 

دنیا رو سر من خراب شد 

رفتم بگم عمه چرا ازمون بد گفتی 

شروع کرد به داد و بیداد که فلانی دختر کاکام هست دم‌بخته فلانی دختر خواهرم هست دم‌بخته از تو بزرگترن

اونام هستن که باید برن چرا تو ازدواج کنی 

و زندگی من از اونروز سیاه شد رفتم با یه احمق ازدواج کردم که طلاقم داد.

عمه م از همون روز ریه‌ش آب آورد و چندماه بعدش مرد 

قبل مردن زنگ زد حلالیت گرفت 

گفتم حلالت کردم چون دلم واسش میسوخت مریض بود 

ولی هنوز مثل یه داغ روی دلمه هنوز حلالش نکردم.

الهی سر بچه هاش بیاد تا دلم آروم شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر متنفرم از اینای ک با نقش قوربون صدقه و فدایت شوم، گند میزنن ب زندگی ادم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

باز عمه ی من کلا بختمو بسته یه مگس نرهم نمیتونه بیاد خواستگاریم منکه هیچ وقت حلالش نمیکنم البته اون سرو مرو گندخ اس هه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

خدا نکنه خودش تقاص داد دیگه چیکار بچه هاش داری 

شب جمعه ای تنش تو گور لرزید دیگه ولی برای کسی بد نخواه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بیخیال عزیزمشاید اون رییس بانکه بدترین اخلاقو داشتهاصلا معلوم بوده دهن بین بوده

شما برید خواستگاری فامیل درجه یک طرف ازش بد بگه بازم این ریسکو می کنید که ادامه بدید؟؟؟

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

نباید میگفتی حلالت کردم! ما ایرانیا یاد گرفتیم جنایت کنیم در حق هم به امید اینکه میمیرم طرف حلال میکنه. 

بخت منم نابود کردن‌ . علنا گفتم نفرینتون کردم. چقدرم نفرینم گرفت.روز به روز خوشبختر شدن😏

شما برید خواستگاری فامیل درجه یک طرف ازش بد بگه بازم این ریسکو می کنید که ادامه بدید؟؟؟

اره والا این روزا فامیل از صد تا دشمن بدتره

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اون یارو خودش بدرد نخور بوده که با یه حرف بدون تحقیق ول کرده رفته

ما هم بریم از نزديکان کسی تحقیق کنیم بد دختر خودشون بهمون بگن میریم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند