2777
2789
عنوان

امروز تهران ی قرار داد بزرگ بستیم

226 بازدید | 15 پست

اما هیچ خوشحالم نکرد 

قراردادی ک حتی ادم صفر هم از این رو ب اون رو میکنه

اما من سر جلسه همش حواسم پنجره ای بود ک نگاش رو اونجا میدیدم ک داره واس منی ک از صفر صفر صفر صفر ب کجاها رسیدم افتخار میکنه

اما اون نبود و در فراقش غمگین بودم و ناراحت من بخاطر اون تلاش کردم ب اینجا برسم

اخه خیلی دوستش داشتم

دلم دیگه با هیچ چیز خوشحال نمیشه، عملا تو شرکت پرسنل نبود و اینده اونا نبود این قرارداد رو عمرا میبستم

چون من مردم و دیگه این چیزا خوشحالم نمیکنه دلم ب موندنش خوش بود 

ولی نموند

باشه تو بردی تو برنده شدی

اصلا هرچی تو بگی

اصلا مقصر من بودم

گناهکار من بودم 

تو هیچ تقصیری نداشتی 

و الانم داذم تاوان دلم رو میدم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

همینا رو واسه خودش بفرست

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینا رو واسه خودش بفرست

نه دیگه مزاحمش نمیشم

چون من مزاحمشم

چون دوستم نداره

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

نه دیگه مزاحمش نمیشمچون من مزاحمشمچون دوستم نداره

یه مرد واسه خواستش میجنگه

اصلا اهمیتی نداره که اون تو رو دوست نداره

مهم اینه تو اونو دوست داریی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

چیکارش کردی که رفته

هیچ کاری بخدا هیچ کاری نکردم من فقط عاشقش بودم 

فقط جونمو واسش میدادم

عصبی شدم ی حرف بدی گفتم بهش اما اون هیچ وقت از خودش نپرسید دلیل این عصبانیت شدیدش نقطه ضعفی داشت ک من بهش احترام نزاشتم

بعدش کلی من التماسش کردم اما هیچ چی

اگر ممکنه درخواست دوستی منو قبول کنید اجازه دارم درخواست بدم؟

هی بدین 

یه مرد واسه خواستش میجنگهاصلا اهمیتی نداره که اون تو رو دوست ندارهمهم اینه تو اونو دوست داریی

وقتی ب روم گفت دوستت ندارم

وقتی ب روم گفت مزاحمی

وقتی ب روم گفت ی تار موی اونارو ب تو نمیدم 

چرا دیگه پیام بدم

یه مرد واسه خواستش میجنگهاصلا اهمیتی نداره که اون تو رو دوست ندارهمهم اینه تو اونو دوست داریی

بعدم من دیگه ای دیشو ندارم

شمارشم ندارم حذف کردم رفته

بعدم من دیگه ای دیشو ندارمشمارشم ندارم حذف کردم رفته

پس که اینطور

بله فراموش کنید پس

پس که اینطوربله فراموش کنید پس

فراموش نمیشه

چون شما مرد نیستید بدونید ی مرد عاشقش بشع چجوری عاشق میشه

من منتظر بودم فقط لب تر کنه چون عمیقا عاشقش بودم از تع دلم

من تنشو نمیخواستم و نمیدونم عاشق چیش بودم 

نمیدونم فقط بودم فقط باهاش احساس خوبی داشتم

دلم واسش اندازه نخود شده 

ی خفگی تو وجودم هست ک دارم میمیرم

خفه میشم

بی روحم حال ندارم