2777
2789
عنوان

زیست کنکور لطفا کنکوریا بیاید

84 بازدید | 13 پست

سلم من الان یازدهم تجربیم و سال بعد میخوام با فرهمند نیا کلاس بگیرم
حالا تو کلاس فرهمندنیا خودش از روی پینوکیو تکلیف میده و عملا من مجبور میشم بزنم
ولی خوب میگن پینوکیو خوبب نیست ( نه اینکه بد باشه) ولی میگن ایکیو بهتره
بنظرتون میارزه به جای پینوکیو که تکلیفه و مجبور میشم بزنم برم ایکیو بزنم( امکان داره نزنمش )

کاربر اقا هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی کیو رو منبع دوم میزنن اگه پایه قوی داری و درصد هات تو آزمون از ۶۰ به بالا هست ایکیو بزن

والا میگم الان 11 سال بعد کلاسشو میگیرم و قراره اینارو بزنم
پایم قوی نیست ولی خوب چجوریه که میگید باید برا دوم بزنم
نکته جدید داره یا سوالاش اشکال داره( سخت حل نشدنی)

کاربر اقا هستم 

وسواس نداشته باشآی کیو منبع دومه نه اولهمون تکلیفای پینوکیو رو بزن وقت شد آیکیو بزن

اخه وقت نمیشه من تا اسفند میرم کلاسش چجوری تو 2 ماه کل کتابو بزنم
تازه تو این زمان باید ازمون بزنم نه کتاب تست

کاربر اقا هستم 

اخه وقت نمیشه من تا اسفند میرم کلاسش چجوری تو 2 ماه کل کتابو بزنم تازه تو این زمان باید ازمون بزنم ن ...

خب وقت نشد همون یک منبع رو بزن

ببین اینو خواهرنه بهت میگم با این وسواس و کمالگرایی به جایی نمیرسی 

میشه 

از هر لحظه استفاده کن واسه درس خوندن منتظر نمون ساعت رند بشه... شنبه بیاد... مهمونا برن و ...

هر چقد تونستی تست بزن نمیتونی 2 منبع بزنی؟ فدای سرت یه منبعو بزن نمیتونی همه ی تستای یک فصلو بزنی؟اشکال نداره یک در میون نصفشو بزن

قرار بود 2 ساعت ریاضی بخونی ولی حالت بده نمیتونی؟هیچی نیست اون 2 ساعت رو به جای ریاضی یه عمومی سبک بخون

فقط اجازه نده چیزی باعث بشه از درس خوندن فاصله بگیری

باور کن کنکور اژدها نیست ولی ماهایی که وسواس داریم تبدیلش کردیم به یه اژدها و میگیم اگه اونجوری که خودمون میخوایم پیش نریم موفق نمیشیم در حالی که کاملا اشتباهه این تفکر

میشه 

از هر لحظه استفاده کن واسه درس خوندن منتظر نمون ساعت رند بشه... شنبه بیاد... مهمونا برن و ...هر چقد ...

واقعا حرفاتون تکون دهنده بود الان بغضم ترکید
از 10 و الان که یازدهمم همیشه همینم هی میگم ساعت بده جام بده نور بده شکم کوفت زهر مارم بده
انقد حالم بده دارم روانی میشم الان حس میکنم دانشجوی ترم 4 پزشکیم و همچنان تو یوتیوب هم فعالیت دارم هر لحظه که چشامو میبندم ادامه فکرای قبلیمو میدم مثلا من امروز امتحان جنین شناسی داشتم بعدشم با هم کلاسیا رفتیم کافه الانم تو خوابگاهم

کاربر اقا هستم 

واقعا حرفاتون تکون دهنده بود الان بغضم ترکید از 10 و الان که یازدهمم همیشه همینم هی میگم ساعت بده جا ...

چقد منی 

منم تو خیالاتم همیشه دانشجوی پزشکی بودم و تو پیج اینستام فعایت داشتم

هیچ وقت هیچ وقت نتونستم بخاطر این ویژگی هام حتی یک هفته پیوسته بخونم!

خیالپردازی

وسواس

کمالگرایی

چیشد؟ هیچی 

نه دانشجوی پزشکی شدم 

نه پیجمو زدم

و نه به هیچکدوم از هزاران آرزوم رسیدم

منِ معدل 20 مدرسه از همه دوستام عقب افتادم 

و اینقد این شرایط بد و وحشتناکه که حتی نمیخوام سر دشمنمم بیاد واسه همین تاپیکتو که دیدم زود فهمیدم مثل منی و خواستم اینارو بهت بگم که بدونی با ادامه این کارات به سرنوشت من دچار میشی چه بسا خیلی بدتر چون تو پسری و شرایطت از منم سخت تره

میدونم با حرفام به خودت میای ولی مهم اینه فراموش نکنی و واقعا از این کارات دست برداری

همین الان بخاطر اینکه یه مشت محکم بزنی به وسواس و کمالگرایی و خیال پردازی گوشیو بزار کنار یه کتابو بیار بشین یه مبحثو بخون باور کن این مبحثی که امشب میخونی تو آینده انگار یه گنجه اینقد بهت کمک میکنه

میشه