به نظر من خیلی از این زنها که کمبود محبت دارند یا شوهرشون بهشون خیانت میکنه و ساعات زیادی توی روز تنها هستن ودرگیر بچه نیستن وقت آزاد زیادی دارن وبیکارهستن اگر مطمئن بودن کسی مچشون رو نمیگیره یا اگه عرف جامعه بد نمیدونست اونا هم خیانت میکردن نگید خوب طلاق میگرفتن چون شما از وضعیت پدر ومادراون زن خبر ندارین شاید خیلی بهش گیرمیدن ومحدودش میکنن به خاطر همین نمیتونن طلاق بگیرن. من خودم کسی بودم که آدمها رو قضاوت میکردم ولی پشیمونم قضاوت فقط کار خداست. تا با کفشهای کسی راه نرفتی کسی رو قضاوت نکن. این نظرمنه نظر شما چیه؟
منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!
چرا بابا من دوستی دارم که با زن متاهل دوسته تازه وفادارم هستن به هم دیگه
نمیدونم والا
و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️
خب بعضی ها شوهر اذییتشون میکنه نه محل میده نه طلاقشون میده جون به لب میشن آخرشم دنبال همدم میگردن من ...
درست میگی