2777
2789
عنوان

خیانت زن

375 بازدید | 22 پست

به نظر من خیلی از این زنها که کمبود محبت دارند یا شوهرشون بهشون خیانت میکنه و ساعات زیادی توی روز تنها هستن ودرگیر بچه نیستن وقت آزاد زیادی دارن  وبیکارهستن اگر مطمئن بودن کسی مچشون رو نمیگیره یا اگه عرف جامعه بد نمیدونست اونا هم خیانت میکردن نگید خوب طلاق میگرفتن چون شما از وضعیت پدر ومادراون زن خبر ندارین شاید خیلی بهش گیرمیدن ومحدودش میکنن به خاطر همین نمیتونن طلاق بگیرن. من خودم کسی بودم که آدمها رو قضاوت میکردم ولی پشیمونم قضاوت فقط کار خداست. تا با کفشهای کسی راه نرفتی کسی رو قضاوت نکن. این نظرمنه نظر شما چیه؟ 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرمن خیانت توجیه نداره ..اوناییم که خیانتو میبخشن از سیب زمینی بی رگترن چه زن چه مرد

چالش۱۸کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}

نظر من اینه آدمی که با وجدان و با اخلاق هست، تربیت صحیح داشته ایمان داره و انسانیت را فرای هوای حیوانی  میبینه تحت هیچ شرایطی چنین عملی رو حتی توجیه نمیکنه چه برسه به انجامش ، زن و مرد هم نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

کسی با متاهل دوس نمیشه

دوستم بشه یا مرده متاهله یا خونه مجردی داره 

پسر مجرد هم با مجرد دوس میشه نه زن دارای دو بچه

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

همه مث هم نیستن من آدم دیدم شوهروضع توپ ی ریال ب زنه نمیداده خرج ی مشت خراب میکرده ولی خانومه بخاطربچه هاش وایساده بود کارمیکرد ولی فوق العاده خانوم ونجیب بود 

اگ میخاست میتونست 

اونی ک بخاد خیانت کنه نگاه ب محبت نکردن ونداشتن وتنهابودن نمیکنه ذاتش خرابه

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

همه مث هم نیستن من آدم دیدم شوهروضع توپ ی ریال ب زنه نمیداده خرج ی مشت خراب میکرده ولی خانومه بخاطرب ...

من منظورم اینه چون قبح خیانت زن توجامعه برای زن زیاده اون زنها خیانت نمیکنن

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

از وقتی این جمله قضاوت نکنین اومد وسط بدبخت شدیم والا

فلانی خیانت میکنه به زنش،قضاوت نکنین شاید زنش بده

فلانی زنشو میزنه،قضاوت نکنین شاید زنش ناجوره

دو روز دیگه میگن آتوسا فورسامیو هم قضاوت نکنین

قضاوت دارن همشون اتفاقا

آدم خائن نجاسته والا

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته "نمیشود،نمیشود،نمیشودددد"

من منظورم اینه چون قبح خیانت زن توجامعه برای زن زیاده اون زنها خیانت نمیکنن

زیاده عزیزم انقد عادی شده ک شاید اطراف شما اینجوریه یا شهر کوچیک 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

2790
2778
2791
2779
2792