2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و منطقی بیان

225 بازدید | 21 پست

من عقدم 

نامزدم رابطه میخواد 

میگه پیشگیری از بارداری رو هم بلده 

نمیدونم بهش چه جوابی بدم 

راستش میترسم براش تکراری بشم و ازم زده بشه و دیگه برای عروسی هیچ تلاشی نکنه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حست کاملادرسته وبزارنسبت به هم وبدن همدیگه شناخت پیداکنید

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بگو نه بزار رفتیم سر خونه زندگی مون بعد اینطوری تلاش می‌کنه زودتر برید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این ترست به جاست به جز این به نظرم دوران عقد فرصت خوبی برای آشناییه اگه مشکلی پیش اومد حداقل رابطه نداشتی باهاش. یا خدایی نکرده اگه بر اثر اتفاقی از دنیا بره حداقل رابطه نداشتی. ولی اینم در نظر بگیریم که قانونی زنش هستی و حقشه رابطه بخواد به نظرم قانعش کن که فعلا رابطه‌تون سطحی باشه تا عروسی

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

از راه های دیگه رابطه داشته باشین بگو امادگیشو ندارم فعلا.اگه قانع نشد هم به جلوگیری اون اعتماد نکن خودتم قرص ضدبارداری بخور

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بدتر کار رو میکنی خواهر من همین جوری مثل تو بود اولش نامزدش براش بال بال میزد تلاش میکرد برا عروسی اخرش ک رابطه برقرار کرد دیگه سرد شد الان هنوز هم همین جوری موندن ازدواج نمیکنن 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤