2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 16357 بازدید | 23 پست
شما الان کارت رو شروع کردی؟ آرایشگاه هستی یا تو خونه ؟ 

من همون موقع تو ارایشگاه همون دوستم ک اموزش میداد چندماه مشغول شدم. ولی دیگ بخاطرشرایطم الان کارنمیکنم. فقط واسه خودم و دخترخاله و دوستام

اول که بخوای دستگاه و مواد بخری ۷۰۰ اینا میشه. ولی بعدا فقط مواد میخری. نترس چیز زیادی نداره یاد می ...

ممنون از راهنماییت واقعا.

اون موقع که کار میکردی راضی بودی؟

مشتری برات میومد؟

واینکه ماهانه میتونم رو چه مبلغی حساب کنم؟ حالا بعد از چندماه اولیه که کارم راه بیفته و یه کم شناخته بشم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که بخوای دستگاه و مواد بخری ۷۰۰ اینا میشه. ولی بعدا فقط مواد میخری. نترس چیز زیادی نداره یاد می ...

واینکه درصدی به چه صورته؟

یعنی چنددرصد آرایشگاه برمیداره و منصفانه هست؟

ساعت کارش هم هر روز باید برم درسته؟

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
ممنون از راهنماییت واقعا. اون موقع که کار میکردی راضی بودی؟ مشتری برات میومد؟ واینکه ماها ...

خواهش گلم. راستش من پشیمون شده بودم که کاش من که انقدر خرج کردم کاشت مژه یا تتو یادمیگرفتم. اخه ناخن درامدش خوبه ولی موادش ایناهم گرونه

کاشت مژه مثلا خیلی کمتر درمیاد ولی اونم درامدش خوبه. هنوزم تو فکرشونم ک ی روز برم اینارو یادبگیرم

واینکه درصدی به چه صورته؟ یعنی چنددرصد آرایشگاه برمیداره و منصفانه هست؟ ساعت کارش هم هر روز باید ب ...

فک میکنم بیشترجاها ۷۰-۳۰ هستش یعنی ۳۰درصد ارایشگاه..

نه دوسه روز توهفته میری. اینا دیگه توافقیه 

خواهش گلم. راستش من پشیمون شده بودم که کاش من که انقدر خرج کردم کاشت مژه یا تتو یادمیگرفتم. اخه ناخن ...

درسته، الانم من دارم تصمیم میگیرم، هنوز هیچ هزینه ای نکردم، البته چند نفر بهم گفتن تتو بهتره، همینطوری که شما گفتین درامدش بیشتره

اما راستش یه کم میترسم از ریسکش، یعنی اگه مشکلی برای کسی پیش بیاد و اینکه باعث انتقال بیماری و ... نشه

بخاطر همین بیشتر تمرکزم روی ناخنه، ولی به تتو و میکروپیگمنتیشن هم فکرمیکنم، نمیدونم تا چه حد موفقیت امیزه

درسته، الانم من دارم تصمیم میگیرم، هنوز هیچ هزینه ای نکردم، البته چند نفر بهم گفتن تتو بهتره، همینطو ...

تتو من واسه اینکه طراحی و دقتم کمه نرفتم. حساسه.. ولی بازم قبلش برو بپرس. حتما ی جای عالی آموزش ببین

موفق باشی😉

تتو من واسه اینکه طراحی و دقتم کمه نرفتم. حساسه.. ولی بازم قبلش برو بپرس. حتما ی جای عالی آموزش ببین ...

مرسی عزیزم، واقعا ممنونم از راهنماییت، انشالله هرجا هستی موفق باشی