2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

16357 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیزم

من چندوقته به سرم زده که برم کاشت ناخن یاد بگیرم و ازین راه کسب درامد کنم، دوستانی که توی این کار فعالیت دارن میتونن راهنماییم کنن که کجا برم اموزش ببینم؟ و اینکه چطور کارمو شروع کنم

البته اینم بگم صفر صفر نیستم و کمی بلدم ، ولی میخوام حرفه ای آموزش ببینم و اصلا بدونم درامدش خوبه یا نه؟ چقدر میتونم روی این کار حساب باز کنم.

ممنون میشم تجربیاتتون رو دراختیارم بگذارید.

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

ببین من اون موقعا که ناخنم کاشت بود ، دخترخانومه که میرفتم سالن پیشش برام کاشت انجام میداد اصلا خودش راضی نبود میگفت از بوی لاک و استون و هراز جور مواد دیگه همیشه گلو درد دارم 

البته اون جز کاشت طراحی و دیزاین هم میکرد 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمدش خوبه فک کنم

اما دوست من ک قبلا کاشت میکرد حساسیت گرفته بود از موادش

مگه خیلی رعایت کنی همیشه ماسک داشته باشی و...

برو از کسیکه کارشه بپرس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ببین من اون موقعا که ناخنم کاشت بود ، دخترخانومه که میرفتم سالن پیشش برام کاشت انجام میداد اصلا خودش ...

منم میخوام همه کارارو نجام بدم، یعنی مضر هم هست بوش دیگه، نه؟

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
منم میخوام همه کارارو نجام بدم، یعنی مضر هم هست بوش دیگه، نه؟

فکر کنم باشه 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
ببین عزیزم الان همه ناخن کارن.. انقدرر زیاد شده که تو باید خیلی حرفه ای باشی و مسلط ک مشتری جذب کنی. ...

من تهرانم

هزینه آموزش و موادش چقدره؟

آخه هرجا زنگ میزنم میگن پنج جلسه ، آخه ادم تو پنج جلسه دوساعته که چیزی یاد نمیگیره

نمیدونم از کجا شروع کنم

من خودم کارشناسی ارشدم و هنوز کار مناسبی که درامد خوب داشته باشه پیدا نکردم، فقط کار ترجمه انجام میدم که اونم خیلی کمه

صرفا دلیلم برای اینکار درامدشه چون برام مهمه، بخاطراینکه اگه بخوام برم شرکت خصوصی کارکنم باید صبح تا غروب وایسم و فکرنمیکنم یه تومن بیشتر بدن و تجربه های ناموفق هم زیادداشتم

من تهرانم هزینه آموزش و موادش چقدره؟ آخه هرجا زنگ میزنم میگن پنج جلسه ، آخه ادم تو پنج جلسه د ...

اره پنج جلسس.. من چون دوستم بود ازم ۵۰۰گرفت آموزش داد.. البته دوسه سال پیش. ولی بیرون بیشتره فک کنم الان تا ۱۵۰۰ میگیرن..

موادش منظورت دستگاهش ایناس؟ یا مایع و پودرش

من خودم کارشناسی ارشدم و هنوز کار مناسبی که درامد خوب داشته باشه پیدا نکردم، فقط کار ترجمه انجام مید ...

درامدش شاید اول زیاد نباشه چون موادشم گرونه ولی به مرور که مشتری جمع کنی و کارت بگیره خوب میشه.

اره پنج جلسس.. من چون دوستم بود ازم ۵۰۰گرفت آموزش داد.. البته دوسه سال پیش. ولی بیرون بیشتره فک کنم ...

همه چی دیگه، یعنی کل موادی که بخوام باهاش کار کنم.

آخه تو پنج جلسه یاد گرفتی؟ حداقل یه دوره باید باشه که بتونی کار کنی و بطور کامل یاد بگیری که بعداروی دست مردم خراب کاری نکنی

و اینکه برای کار اگه میز اجاره کنم بهتره یا درصدی و اینکه اصلا میصرفه؟؟؟؟؟؟؟ سوال اصلیم اینه

درامدش شاید اول زیاد نباشه چون موادشم گرونه ولی به مرور که مشتری جمع کنی و کارت بگیره خوب میشه.

شما الان کارت رو شروع کردی؟

آرایشگاه هستی یا تو خونه ؟ 

همه چی دیگه، یعنی کل موادی که بخوام باهاش کار کنم. آخه تو پنج جلسه یاد گرفتی؟ حداقل یه دوره باید ...

اول که بخوای دستگاه و مواد بخری ۷۰۰ اینا میشه.

ولی بعدا فقط مواد میخری. نترس چیز زیادی نداره یاد میگیری تو اون جلسات فقط تو خونه مدل داشته باش که رو دست اونا تمرین کنی. تمرینت زیاد باید باشه..

بعدشم واسه شروع میز اجاره نکن. کسی میز اجاره میکنه که مشتری داشته باشه و بشناسنش. شما اول درصدی تو آرایشگاها کارکن تاهم حرفه ای شی هم شناخته شده