2777
2789

چنان عروسی گرفت که نگو ... 

حسود نیستم اما دلم گرفت که چرا من نباید همچین عروسی 0میگرفتم... 

باورتون نمیشه اما شوهرم با من تو عروسیم مثل مهمون رفتار کرد ... من حتی نمیدونستم فیلمبردار کیه . ارکستر کیه . کیکم چجوریه ... تالار کجاس( البته تالار هم نگرفت باغچه گرفته بود) 

آرایشگرم هم یه آرایشگر بی تجربه ..تازه لباس عروسمم میخواستن خودشون انتخاب کنن. چند روز پیش به شوهرم گفتم خیلی عذابم دادی به خاطر عروسی . گفت تقصیر خودت بود میخواستی مجبورم نکنی عروسی بگیرم. باورتون نمیشه اما روز عقدم به خاطر ۱۰۰ هزار تومن نذاشتن برم آرایشگاهی که میخوام🥲 .. الانم مادرش چپ میره راست میره میگه خدات شکر کن همچین پسری گیرت اومده . بهترین روز تبدیل به بدترین روزم شد که هیچ وقت از یادم نمیره

همون موقع وقتی شرایط تحمیلی رو دیدی بهم میزدی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم به نظرم مشکل شما با همسرتون عروسی نیس کلا عاشق هم نیستین دلت برای این گرفته 

منم عروسی خیلی معمولی داشتم ولی حسرت عروسیای اینجوری رو نمیخورم چون کلی پول یه شبه میره اگه اون پول صرف چیزای دیگه ای تو زندگی بشه قشنگتره ولی خب وقتی اگه زیادی داشته باشی خرج اینم بکنی طوری نیس خیلیم خوبه منظورم اینه وقتی نداری اما زندگی عاشقانه ای داشته باشی حسرتشو نمیخوری

اگه الان با همدیگه خوبید ازین موضوع گذر کن. منم حسرت به دل عروسی موندم ولی خب الان ده سال گذشته اهمیت چندانی برام نداره حتی عکسای عقدم رو بعدا رفتم چاپ کردم یه چندباری نگاه کردم دیگه نگاه نمیکنم و جذابیتی هم نداره وقتی سن آدم بالاتر می‌ره بخاطر غصه هایی که برای این مسایل خورده و خودش رو اذیت کرده و زندگی رو به خودش سخت کرده حسرت میخوره.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگه الان با همدیگه خوبید ازین موضوع گذر کن. منم حسرت به دل عروسی موندم ولی خب الان ده سال گذشته اهمی ...

من سنم زیاد نیس ۲۴ سالمه . ۹ ماه پیش ازدواج کردم .. الانم اخلاق بچه ننه بودنش اذیتم میکنه

من سنم زیاد نیس ۲۴ سالمه . ۹ ماه پیش ازدواج کردم .. الانم اخلاق بچه ننه بودنش اذیتم میکنه

خب همونه از منی که الان ده ساله خونه خودمم بشنو واسه همچین مسایل زندگی رو به کام خودت تلخ نکن. منکه رسیدم به سی همه این مسایل برام ارزشش رو از دست داد. دیگه حالا برا اخلاق همسرت که نمیشه نسخه پیچید ولی خب تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که رو خودت کار کن و نقاط ضعف خودت رو بشناس. انگشت اتهام رو از سمت همسرت بردار و اخلاقای خودت رو درست کن البته که همسر شماهم حتما عیب هایی داره ولی اگه تو اول خودت رو درست کنی دنیای اطرافت هم تغییر می‌کنه و همسرتم حتما تغییر مثبت می‌کنه موفق باشی دوستم😍

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚