2777
2789
عنوان

خانما یعنی لوله م باز شده

131 بازدید | 8 پست

لوله های فالوپ دو طرف ماده حاجب راعبور داده اند و Spilage ماده حاجب از لوله های فالوپ دو طرف ب حفره پریتوئن صورت گرفته

لوله فالوپ راست نسبت  ب چپ سریعتر و ب میزان بیشتری ماده حاجب را عبور داده  است

این متنش یعنی چی تا برم دکتر دغ میکنم

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دیگه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگه درد زیاد داشته باشی یعنی بسته بوده و مواد رو با فشار وارد میکنن تا باز بشه

اگه دردت کمتر بوده یعنی هر دو لوله باز بودن

لوله چپ تو چسبندگی داشته که خدا رو شکر الان هر دو بازن

این نیز بگذرد

خیلی درد داشتی؟!؟

مردمممممم من تو سونو واژینال زدهه بود جفت بسته دکتز گقت اگ خوب نشدی باید ببنیدی شون 

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
اگه درد زیاد داشته باشی یعنی بسته بوده و مواد رو با فشار وارد میکنن تا باز بشهاگه دردت کمتر بوده یعن ...

ن داشته عزیزم خداروشکر باز شده 😍گلم ممکن بازم بگیرم چکار کنم نگیرم

دوتا بازن اون یکی شاید بسته بوده باز شده

ن یکی شون باز شد یکی شو دوبار زدن