2821
2789

دراز زیر پتو گوشی ب دست تو سایت ریلکس😁😁

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گشنمه 

پریودم 

فردا آزمون دارم کلی خوندم براش ولی هیچی بلد نیستم 

حالم خوب نیست 

روز تخت لش کردم خود به خود سیر بشم پاشم برم ازمونو مرور کنم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

به اینکه برق نداریم و تابستون چ کنیم با این وضعیت

دومیش پسرم چجوری از شیر بگیرم

سومی دعا میکنم همسرم کار نزدیک محل زندگیمون پیدا کنه......زیادن فکرااااا

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

ز اندوه جهان فارغ...

احسنت😅👌👌دقیقااا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

به اینکه برق نداریم و تابستون چ کنیم با این وضعیتدومیش پسرم چجوری از شیر بگیرمسومی دعا میکنم همسرم ک ...

انشاالله هرجور دوست داری رقم بخوره واست 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
به اینکه برق نداریم و تابستون چ کنیم با این وضعیتدومیش پسرم چجوری از شیر بگیرمسومی دعا میکنم همسرم ک ...

خدا بزرگه عزیزم انشاالله ک درست میشه 

اینم برا ارامشت👇اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

یذرع بامن حرف بزن منم آروم کن

بگو عزیزمم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز