2777
2789
انشاالله هرجور دوست داری رقم بخوره واست

ان شااللا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوشحالمچون به دوستم پیام دادم و اون هم با جوابش حالم رو خوب کرد پیام احوال پرسی بود اما همون هم حالم ...

خداروشکرر

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

حوصلم تنگه از دست بعضی آدما چجوری نادیدشون بگیرم بهشون اهمیت ندم

درکت میکنم ب نظرم زمان لازمه ک بتونی بعضیارو یا حذف یا نادیدخ بگیری باید خودتو بیشتر باورداشته باشی 

رو استعدادات تمرکز کن یا کاری کن ک کمتر تو فکرشون باشی