2777
2789
عنوان

شوهرم دست میزار رو نقطه ضعفم

668 بازدید | 21 پست

بشدتتتت از این رفتار شوهرم متنفررررممممممممم خیلییییی زیاددد همیشهههه منتظر از من ی اتو بگیر و بهم سرکوب بزنه و تحقیر کنه 

دیشب صدای شکستن قلبمو شنیدم

من بچه که بودم مامانم منو ول کرد این اصلا مهم نیست  من و شوهرم رابطه خوبی نداریم شوهرم هروقت که بحثمون میشه میگه توهم مثل اون مامان بوقیتی شماها آدم نیستین فکر کردی من نمیدونم تو هم موقعیتت مناسب برات پیدا بشه بچرو میندازی اینجا میری پی خوش گذرانی تو هم مثل همون مادرتی اینارو که میگه من آتیش میگیرم من حتی دو دقیقه نمیتونم دووری بچمو تحمل کنم اونوقت این چرت و پرت میگه با مامان بزرگمم که دردل میکنم میگه تقصیر خودت بود باید بچرو مینداختی جدا میشدی من تنها امید زندگیم پسرمه حتی نمیتونم دوریشو تحمل کنم اینکه من و به مامانم تشبیه میکنم حالم بد میشه

منم یک بار یاد قدیم افتادم گریه گرفت شوهرم گفت دیگه زر 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم واسش ، سخته ولی سعی کن نبینیش،  نشنیده بگیری   فکر کن شئی ه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم به شوهرم میگم مثل پدرتی چون واااقعا مثل پدرشه

دست بزن داره عدم کنترل خشم داره قهر میکنه میذاره میره پرنسسه

شوهرت الکی الکی میگه میذاری میری؟ زیاد قهر نمیکنی؟ خونه و بچه رو به بهونه قهرو دعوا مدت کوتاه که ترک نکردی تا حالا؟

قوی وایسا جلوش این آدم داره از نقطه ضعفت سو استفاده می کنه .یه بار دیگه گفت بگو نه من اشتباه مادرم تکرار نمی کنم  حتما بچه ام هم با خودم میبرم به هر قیمتی شک نکن .پس اگه نمی خوای تا آخر عمرت بچه تو نبینی دیگه با حرفات منو اذیت نکن

من لکنت زبان دارم روان حرف میزنم فقط بعضی از کلمات رو اشتباه تلفظ میکنم موقع عق مون بود شبش جاش بودم دعوامون شد بعدش کلی توهین کرد فحش و.. خانوادش ک اومدن جلو خانوادش 

گفت گنگ .گنگی میکنه و.....