2777
2789

راستش خواهر شوهرم از کربلا اومده بود میخاست سفره بندازه خونه خودش یه شهر دیگست ولی خونه باباش دویست متر زیر بناشه فقط و خونه خواهراش و همشون شیک 

منتها اینا چون رو فرش و خونه حساس بودن دور هم تصمیم گرفتن سفره خونه من پهن شه با بیستا بچه کوچیک که دارن اونم مبل های سفید من😐😐😐😐

و منم چن روز پیش فرشو پرده نو خریدم فورا به یروز نکشیده مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد مادر اگه پول دستته یه ماکروفر برام بخر لازممه (اینم بگم صفر تا صد خرجش با ماست و توقع بالایی هم داره)

امروز بحث شد به شوهرم گفتم تو هم مث خانوادتی بهتون رو میدن سوار آدم میشین و دیگه هی سر شوخی ولی از ته دلش میزد تو گوش من محکم میزدااا بعد میگف شوخیه 

منم بهش گفتم گمشو غلط نکن دستتو میشکنم اونم گفت غلطکردی منم گفتم غلطو تو کردی و همه کس و کارت 

منتها بعد دعوا عذاب وجدان گرفتم عصبیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همون لحظه میگفتی شرمنده خونه ی من رنگ روشنه نمیشهزورت به خانوادش نرسیده چرا سر خودش خالی میکنی ...

اینو گفتم شوهرم زیر بار نمیرفت میگه اونا پررو نیستن تورو دوست دارن 😐

اینو گفتم شوهرم زیر بار نمیرفت میگه اونا پررو نیستن تورو دوست دارن 😐

بگو منم دوسشون دارم ولی تورو بیشتر دوست دارم برای همینم نمیخوام تو خرج بیوفتی چون اگع بیان و کثیف بشه هزینه شست و شو میوفته گردنت من که نمیتونم تو خونم دائم به مهمون تذکر بدم بگم نریز نکن بچتو جمع کن