2777
2789

پر مفهوم باشه 

مثل ابد و یک روز 

برادران لیلا 

گربه سیاه 

🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ابد یک روز چرت بود فقط بازیشون قوی بود

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

گربه سیاه خیلی پرمفهومه!

مسخره بود

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابد یک روز چرت بود فقط بازیشون قوی بود

ن خوب بود ولی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ن خوب بود ولی

خوب چه محتوای بدرد بخوری داشت

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

خوب چه محتوای بدرد بخوری داشت

اینکه داداشش داشت بخاطر پول خواهرشو به زور میفرستاد افغانستان،بلایی که مواد میتونه سر یه خانواده بیاره

مادری که باوجود اون همه بچه فقط سمیه برای کمکش پا میشد

اینکه داداشش داشت بخاطر پول خواهرشو به زور میفرستاد افغانستان،بلایی که مواد میتونه سر یه خانواده بیا ...

خب اینکه فقط اتفاقاتی بود که توی فیلم افتاد میگم کجاش بدرد آدم میخورد 

خب اینکه فقط اتفاقاتی بود که توی فیلم افتاد میگم کجاش بدرد آدم میخورد

مثلا پایتخت خیلی به دردبخوره؟

یا اصلا ایرانی ن سریع و خشن خیلی پرفمهومه!

فیلمه دیگه یه فیلم بگو بدرد بخور باشه خب

مثلا پایتخت خیلی به دردبخوره؟یا اصلا ایرانی ن سریع و خشن خیلی پرفمهومه!فیلمه دیگه یه فیلم بگو بدرد ب ...

وا چه ربطی به من داره پایتخت ؟ من که اسمی نیوردم 

سریال هایی مثل پایتخت و‌لیسانسه ها برای سرگرمیه و محتواش طنزه و اتفاقا همین حس رو هم مخاطب به خوبی دریافت کرده 

بعدشم من نگفتم ابد و یک روز فیلم بدی هست اتفاقا گفتم قویه!!! 

ولی فیلم پر محتوایی نبود چیزی که بشه درس زندگی بشه تجربه 

به عنوان یه سرگرمی میشه بهش نگاه کرد . 

فیلم پر محتوا هم داریم کی گفته نداریم ما سینمایی بی بدن رو داشتیم  

بچه های آسمان رو داشتیم 

ملی و راه های نرفته رو داشتیم 

روماتیسم عماد و طوبی رو داشتیم 

آتش بس رو داشتیم 

ووو.....

آدم برای این فیلما وقت گذاشته هم سرگرم شده هم یچیزی ازش کشیده بیرون اورده تو زندگی خودش