2777
2789
عنوان

گفت برو....

533 بازدید | 34 پست

دیشب تایپیک زدم که یه کاری کنید از شوهرم متنفر شم 

دیشب جریان از این قرار بود که رفته بودیم خونه ی پدرم آقا خودشو گرفته هی تلوزیون رو نگاه میکنه مادرم مریض بود با اون حالش کلی تدارک دیده بود پدرم هی ازش پذییرایی میکرد اصلا جوری رفتار میکرد که به بقیه نشون بده که اصلا علاقه ای بین ما نیس آخرشم با اخم اومدیم بیرون منم واقعا دیگه مغزم سوت کشید من میگم هرجی بدبختی دارم تو خونه ی خودمون باشه بعد از 2 ماه اومدی اینجووووریی اخه؟حالا چند ماه پیش یه مهمونی بود خونه ی مادرشوهرم شوهرم قبلش سریع به من پرید و سرم داد زد الکی چون اعصابش خورد بود من تازه ارومش کردم و رفتیم اونجا اصلاااااا به روی خودم نیاوردم و چقدر اونجا تحویلش گرفتم از رفتار های خودم میسوزم واقعا....ایشون میاد خونه ی پدر مادر من اصلا به خودش نمیرسه همینجوری شلخته میخواست بیاد اما وقتی میخواد بره خونه ی پدرش هم من هم اون حسسسسسسسابی با خودمون پیرسیم از اینکه انقدر فرق میذاره حرص میخورم 

من واقعا خسته شدم یه روز اینحوری یه روز فحش و توهین یه روز کتک کاری خوب مگه چقدر توان دارم ازش متنفر نشم 

حالا دیشب اومده میگه تو هر وقت پول داشته باشم و اینکه من با پدر  مادرت خوب باشم خوبی  اگه اینجکریه برو دنبال چیزایی که میخوای برای چی موندی برو 

واقعااا از این حرفش زورم گرفت

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا زور داره من تو تمام سختی ها باهاش بودم به خدا 8 ماه بیکار بود تمام مپولی که داشتیم 1 تومن بود پیشش بودم دلم براش میسوخت واقعا از اول هیچییی  نداشت اومدم تو زندگی هیییچیی با یارانه میگدروند منم یازانمه جدا کردم دادم بهش الان که به یه جایی رسیده فکر میکنه که چه خبره

همين اتفاقي كه ميكي دقيقا ديشب خونه مامانم افتاد

داشتم ميمردم واقعا

ولي يه تلنگر بعش زدم

بقيه ام به روش نياوردن

كفتم به درك. شبم بركشتيم تا سه سرش تو كوشيش بود منم خوابيدم. ول كن خواهر گور باباشون

درود بر همه و باانوی استارتر. نظر منو بخواین میگم بمون‌ حرصشو دورازجان شوهرتون دربیارید.

البته ببخشید اینو میگم ولی بنظرم بهترین راهه. نرید.بمونید خیلی هم مهربون و زن خونه جلوه بدید خودتونو انگارنه انگار حرفی زده شده. تا یهو کیش و مات بشن دورازجون شوهرتون. ببخشید اینو گفتم.بهتربذهنم‌نرسید.    نیم روزتون نیک

این تجربه خودمه ها...اگه به مردا بفهمونی که تو رفتارات من آیینه تم  دیگه دم در نمیارن😬

واقعیتش من یه مدت پیخواستم اینجوری باشم اما خودم ادییت میشم من شخصیتم مثل اون نیس پیشه خودم میگم پدر مادر بیچاره ی اون چی کردن که من الکی بهشون اخپ کنم ادم بعد مدت ها  میره نباید ته دله اونارو خالی کنه نمیتونم مثل شوهرم باشم واسم سخته