2777
2789
عنوان

گفت برو....

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 34 پست

حالاشوهرمن هرتعطیلی میگه بریم خونه باباتینا....خب بابای من بازنشستس...مامانمم پادردداره....توقع داره همش بریم اونجا... مامان بابای خودش راحتن....نه مهمونی نه خرجی ....کلابه کسی رونمیدن.....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین زوج درمانی این دست مشکلات قابل حل هست البته اون قسمت کتکاری و فحاشی رو اصلا چشم پوشی نکن تا حل ...

انقدر منطق نداره بیاد حاضره جداشه و نیاد 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

تو هم ميري خونشون همينكارو كن بفهمه... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
واقعیتش من یه مدت پیخواستم اینجوری باشم اما خودم ادییت میشم من شخصیتم مثل اون نیس پیشه خودم میگم پدر ...

مگه پدر مادر بيچاره شما گناهب كردن كه اقا عقده هاشو سر اونا خالي ميكنه

زناي كم توقع انگار ارزش كمتري دارن كم توقع نباش از اين به بعد 

آخا باید در حد توانش اوقع داشته باشم  حالا توقع در حد معقول بود اینجوری میگه که تو دنبال پولمیییی وای چقدر حرص داره 

آخا باید در حد توانش اوقع داشته باشم  حالا توقع در حد معقول بود اینجوری میگه که تو دنبال پولمیی ...

😷😷😷😷😷😷😷😣

توقعت بره بالا 

اونم باید بخودش فشار بیاره توانشو ببره بالا 

وختی انقد روش زیاده

آخا باید در حد توانش اوقع داشته باشم  حالا توقع در حد معقول بود اینجوری میگه که تو دنبال پولمیی ...

خارج از توانش توقع داشته باشه تا هميشه احساس بدهكاري داشته باشه نسبت بهت

شايد از موردي دلخوره

زياد اصرار نكن بياد خونه بابات

يوقت از سر ناراحتي ممكنه به والدينت اهانت كنه

راحتش بزار

در ضمن بيش از حد براي مرد نبايد دل بسوزوني

حد اعتدال بهتره نگه داري

اونجا كه گفتي  با شوهرت دعواتون شد بعد رفتين خونه پدر شوهرا مهموني اونجا گفتي خيلي شوهرتو تحويل گرفتي ميشه بپرسم علت اينكارتون چيه؟

خارج از توانش توقع داشته باشه تا هميشه احساس بدهكاري داشته باشه نسبت داشته باشه

پروو میگه ندارم جی کنم مثلا 8 ماهی که بیکار بود میگفت کار نیس جی کنم یا میگم اینو بگیر  میگه من ملیاردر نیستم برو خودت کار کن 

ب نظر من ی جای کار میلنگه.ببین کجاس.بگرد پیدا کن.خیلی محتاطانه رفتار کن.مطمئن باش ی چیزی هس فقط ببین چیه.هر چیزی میتونه باشه.اگ خودت یا خونوادت خدایی نکرد ی وقتکاری کردین فک کن ببین چی بوده ک داره تلافی میکنه اگرم کمتر از گل بهش نگفتین ک مشکل از جای دیگه س.زود ناامید نشو عزیزم.هر مردی ی اخلاق خاصی داره.علتشو ببین چیه وقتیم فهمیدی مستقیم تو روش نیار کم کم بهش بفهمون ک من میدونم تو مشکلت چیه.

شايد از موردي دلخوره زياد اصرار نكن بياد خونه بابات يوقت از سر ناراحتي ممكنه به والدينت اهانت كنه ...

چون زیاد تحویلش نمیگرفتن تنها بود دلم سوخت 

میدونی چیه تو خانواده ی خودشم میدونن اخلاقشو که زیاد بهش رک بدی پرو میشه زیاد بهش رو نمیدن یا اینکه اصلا حساب نمیارنش 

من حس میکنم خونواده دختر خیلی دلسوز تره تا پسر..براهمین ی موقع آدم باهمسرش بحثش میشه بهتره جلو خونواده شوهر وانمود نکنه ک چیزی شده حتی اگه خواهرشوهر داشته باشی که بدتر..