2777
2789

پاکشوما دارم ی قابلمه سرامیکی گذاشتم زیرش ک چدن بود را سیاه کرد 🥲 اکثرا ری شستشوی روزانه ، مگه چرب و کثیف باشه بذارم روی ظروف خیلی کثیف

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاکشوما دارم ی قابلمه سرامیکی گذاشتم زیرش ک چدن بود را سیاه کرد 🥲 اکثرا ری شستشوی روزانه ، مگه چرب ...

خوبه راضی هستی؟؟من خریدم ۲ ماهه تو کارتن در نیاوردم هنوز

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ال جی داریم خوبه راضیم اصولا ظرف های خیلی کثیف رو تمیز نمیکنه مثل قابلمه بیشتر برای لیوان فنجان بشقا ...

نمک 

چند وقت یبار میریزی،، آخه بعص ها میگن قابلمه هم میذارم همه اکثرا راضی ان من گذاشتم کثیف غ تحویل داد،، مدل الجی تون چیه؟