2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کنه 

باسواد باشه 

کتاب زیاد خونده باشه 

به خودش اهمیت بده 

قوی صحبت کنه 

غذای ناسالم نخوره

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
دست نیافتنی یکیشه

مستقل باشن خیلی هامون فکر می‌کنیم حقوق بگیریم یعنی مستقلیم خیر .....حقوق بگیری و دست ب جیب بودن یک شاخه ای از استقلال ک میشه استقلال مالی ......ولی از لحاظ احساسات هم استقلال داشته باشه  میشه مستقل......خیلیا حقوق میگیرن اما مستقل نیستن🤌🤌 خیلیا خانه دارن کارمند و شاغل نیستن  اما مستقلن🤌🤌🤌🤌

نقش همسر داشتن فقط نقش خودشون ک همسر هستن برای شوهر رو داشته باشن  ن نوکر دست ب سینه 🤌

یا نقش مادر🤌 ک بدترینه اینو داشته باشی کلا کاریزماتیک بودن رو از دست میدی🤌

انجام ندادن کارهای مردونه در منزل جلو چشم همسر ک مثلا من قویم من قدرتمندم اگ تو توی زندگیم نباشی هم میتونم خودم برای خودم نقش شوهر رو هم داشته باشم🤌 مثال زیاد داره الان حوصله توضیح ندارم  فقط آخرشو بگم ک جلو چش شوهر کلا تمامی ظرافت و زنانگی از دست میدی🤌

سعی کن فقط و فقط همسر باشی و زنانگی کنی تحت هیچ شرایطی کارهای منزل مخصوصا نظافت منزل و نظافت سرویس و توالت و حمام رو نشوری سعی کن قبل این‌ بیاد کارها رو انجام بدی و حمام کنی و موهاتو مرتب شانه کنی لباس شیک و مرتب و عطر خوشبو بزنی  ن اینک شبیه کلفت خانه اش در حال انجام کارهای خانه یا نظافت خانه یا شستن توالت و حمام باشی🤌 و بوی پیاز داغ بدی و در حال عرق ریزی و نظافت جلو چش شوهر باشی 🤌 چون ی جورایی احترامت از بین میره انگار بگه ک ارزشش در این حده  و هم ارزشت پایین میاد هم نقش کلفت هم ب پیشونی اتیکت زده میشه و هم احترام خاصی ک باید بزاره رو نمیذاره🤌 نمیدونم متوجه حرفام شدی یا ن؟؟؟؟؟ 

یا مثلا بیرون یا سر کار میره تحت هیچ شرایطی اگ کار مهمی نداری باهاش تماس نگیر دقت کن اگ کار مهممممی نداری🤌

تلفن هاشم هردوبار یک بار جواب بده جوری ک فکر نکنه الاف و بیکاری و فقط وفقط تنها کارت اینه گوشی ب دستی و برا خودت و منتظر زنگ اونی

کلا تو زندگی سعی کن موش و گربه بازی دربیاری چون کسی ک مرد رو مث من کامل شناخته باشه با گربه هیییچچچ فرقی ندارن واقعا گربه ان در لباس مرد🤌 

چیزایی ک تجربه کردم و گفتم 

خیلی چیزای مهم دیگ هم هس ولی حوصله ندارم بقیه سیاست ها بعدا

.