مستقل باشن خیلی هامون فکر میکنیم حقوق بگیریم یعنی مستقلیم خیر .....حقوق بگیری و دست ب جیب بودن یک شاخه ای از استقلال ک میشه استقلال مالی ......ولی از لحاظ احساسات هم استقلال داشته باشه میشه مستقل......خیلیا حقوق میگیرن اما مستقل نیستن🤌🤌 خیلیا خانه دارن کارمند و شاغل نیستن اما مستقلن🤌🤌🤌🤌
نقش همسر داشتن فقط نقش خودشون ک همسر هستن برای شوهر رو داشته باشن ن نوکر دست ب سینه 🤌
یا نقش مادر🤌 ک بدترینه اینو داشته باشی کلا کاریزماتیک بودن رو از دست میدی🤌
انجام ندادن کارهای مردونه در منزل جلو چشم همسر ک مثلا من قویم من قدرتمندم اگ تو توی زندگیم نباشی هم میتونم خودم برای خودم نقش شوهر رو هم داشته باشم🤌 مثال زیاد داره الان حوصله توضیح ندارم فقط آخرشو بگم ک جلو چش شوهر کلا تمامی ظرافت و زنانگی از دست میدی🤌
سعی کن فقط و فقط همسر باشی و زنانگی کنی تحت هیچ شرایطی کارهای منزل مخصوصا نظافت منزل و نظافت سرویس و توالت و حمام رو نشوری سعی کن قبل این بیاد کارها رو انجام بدی و حمام کنی و موهاتو مرتب شانه کنی لباس شیک و مرتب و عطر خوشبو بزنی ن اینک شبیه کلفت خانه اش در حال انجام کارهای خانه یا نظافت خانه یا شستن توالت و حمام باشی🤌 و بوی پیاز داغ بدی و در حال عرق ریزی و نظافت جلو چش شوهر باشی 🤌 چون ی جورایی احترامت از بین میره انگار بگه ک ارزشش در این حده و هم ارزشت پایین میاد هم نقش کلفت هم ب پیشونی اتیکت زده میشه و هم احترام خاصی ک باید بزاره رو نمیذاره🤌 نمیدونم متوجه حرفام شدی یا ن؟؟؟؟؟
یا مثلا بیرون یا سر کار میره تحت هیچ شرایطی اگ کار مهمی نداری باهاش تماس نگیر دقت کن اگ کار مهممممی نداری🤌
تلفن هاشم هردوبار یک بار جواب بده جوری ک فکر نکنه الاف و بیکاری و فقط وفقط تنها کارت اینه گوشی ب دستی و برا خودت و منتظر زنگ اونی
کلا تو زندگی سعی کن موش و گربه بازی دربیاری چون کسی ک مرد رو مث من کامل شناخته باشه با گربه هیییچچچ فرقی ندارن واقعا گربه ان در لباس مرد🤌
چیزایی ک تجربه کردم و گفتم
خیلی چیزای مهم دیگ هم هس ولی حوصله ندارم بقیه سیاست ها بعدا