خیلی تنبلی کردم خیلی ول کردم خیلی جا زدم نمیدونم کجا یهو چیشد که ول کردم دیگه نخوندم نه تنها کنکور و بلکه زندگیمو ورزشمو حال خوبمو روتینمو همه چیزایی که براش زحمت کشیدم و خودم پنبه کردم و... حالا نمیدونم ایا فرصتی هست که بیدار شدم؟ یا فقط بیدار شدم تا دردامو به چشم ببینم... اخه چیزی نمونده که دیگه:)
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
موضوع زندگی من کلا رو چرخ کنکور میچرخه بود و نبودم به این بسته اس که یه دانشگاه خوب قبول شم برم از این خراب شده میدونم که اگه بخونم بالا میزنم اصن تو اون قضیه شکی ندارم چون من هرچی کم زدم و کم شد سره نخوندن بود سره اینکه سطحم پایینه نبود ولی نمیدونم برا خوندن وخ هس یا
ببین منم مث تو بودم امسال رفتم دانشگاه رو هم دیدم هیچ پخی نبود اگ بخونی زیر ۲۰هزار ک بشی پیرا رو میا ...
میدونم دانشگا هیچ پخی نیس ذاتا دبیرستانم فک میکردیم خیلی شاخه نمونه دولتی و تیزهوشان خیلی شاخه هیچکودوم نبودن منتها من باید برم دانشگا که برم یه شهر دیگه که برم از این خونه واقعا باید تموم کنم یه بار برا همیشه و یه بار برا همیشم شرو کنم دیگه بسه اینبار واقعا بسه
واقعا اخریشهاخره اخریشبیخودی دارم بهونه میارم فقط میدونمفقط دلم از خودم گرفته
ببین اجی
به قبل فکر نکن اصلا
اینطوری نه تنها کنکوربلکه کل زندگی ت اذیت میشی
یجوری از امروز بخون،که سال بعد تیر بعد کنکور با خودت بگی،درسته دیر شروع کردم،ولی از وقتی که خواستم تمام خودمو بزارم از هیچ تلاشی دریغ نکردم..مطمئن باش میتونی،نهایی بالای ۱۸ و میانگین سی رشته خوبی میاری