2777
2789
عنوان

بختک بود یا نه

100 بازدید | 17 پست

از سرشب تا خود صبح نتونستم بخوابم

اولین شب بود تنها میخ‌ابیدم تو این اتاق 

سنگینی رو بدنم حس نمیکردم میتونستم تکون بخورم میتونستم لب و دهنمو تکون بدم اما صدام بالا نمیومد 

فضای اتاق سنگین بود یه نفر در گوشم داشت نفس میکشید صداهای عجیب میومد وقتی شروع میکردم ذکر گفتن انگار یه چیزی داره از بدنم خارج میشه و دیگه خوب می‌شد 

اما باز میخواییدم تا چشام میخواست گرم شه این اتفاق میوفتاد نمی‌دونم چرا حمد و توحید رو میخوندم بیشتر واکنش نشون میداد و صداها بلند تر می‌شد اما زودتر تموم می‌شد 

تا خود صبح پنج بار اینجوری شد اصلا نخوابیدم دیگه بلند شدم دوییدم تو اتاق پیش مامانم خوابیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا واقعیهمطمئنی بختک نیس؟

اره بختک با حمد و سوره رفع نمیشه یعنی نمیتونی هیچی بگی فقط باید بیدارت کنن البته من اطلاع زیادی ندارم ولی اینایی ک میگی ب شیاطین میخوره تو اتاقت اذان و قران بلند پخش کن شبا

بهش میگن فلج خواب

منم دوسال مداوم درگیرش بودم

تموم این توهمات و حسا عوارض فلج خوابه

بخاطر مشغول بودن فکرت ،افسردگی، فشار روحی ، درگیری فکری و خستگی زیاد میتونه پیش بیاد

من حتی یه چیزایی هم میدیدم علاوه بر اینایی ک شما تجربه کردی😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

یه صدای پر سر و صدا مثل وقتی ک تو سرعت شیشه ماشینو پایین میکشی و فشار باد نمیشنیدی؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
پس چطور با قران رفع میشه؟فلج خواب ک یچیز فیزیکیه ماوراعی نیس

چون باورای خودمونه

عزیزم من دوسال هرشب تجربش کردم هر شب چیزایی دیدم چیزایی شنیدم دیگه کامل بلدمش

بهش میگن فلج خوابمنم دوسال مداوم درگیرش بودمتموم این توهمات و حسا عوارض فلج خوابهبخاطر مشغول بودن فک ...

اها اخه اینکه میتونسم تکون بخورم هم طبیعیه؟چون تو فلج خواب بدن قفل میشه

چون باورای خودمونهعزیزم من دوسال هرشب تجربش کردم هر شب چیزایی دیدم چیزایی شنیدم دیگه کامل بلدمش

منم انگار یچیز تو همین مایه ها تجربه کردم ولی فشار روم بود واینکه میخاستم دستمو مثلا تکون بدم نمیشد اینم همین فلج خوابه؟

اها اخه اینکه میتونسم تکون بخورم هم طبیعیه؟چون تو فلج خواب بدن قفل میشه

آره باز تحقیق بکن سرچ کن تا ببینی دقیقا چیه

منم انگار یچیز تو همین مایه ها تجربه کردم ولی فشار روم بود واینکه میخاستم دستمو مثلا تکون بدم نمیشد ...

آره همونه سرچ کنی کقاله های فلج خوابو بخونی متوجه میشی