2777
2789
عنوان

تافل

2422 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها...رشته ام مترجمی زبانه...ز کانون زبان ایرانم دیپلم زبانمم گرفتم...حال میخوام تافل شرکت کنم....دنبال منبعم اما نمیخوام کلاس ثبت نام کنم بخاطر هزینه ی زیادش...کسی اطلاعی داره کمکم کنه؟

1)جزوه یا کتاب خاصی هست؟

2)سخته و اینکه چقدر وقت بزارم واسه خوندن؟

3)تاریخ آزمون کیه؟

ممنون میشم کمکم کنین... 💓💓💓

نگووووو شنبه امتحان دارمً كوفتم نخوندم 😬😬😬 منم واسه هيچ كدوم امتحانام كلاس نرفتم حتي اوليش كه ١٧ سالم بودً، كتاب ets بگير توي اينترنتم بگردي حتي فايل پي دي افش هست، لغت معمولا ٥٠٤ ميخونن ولي اگر تهراني و كسي كه ارايانپور باشه ميشناسي ميتوني جزوه اونارو بگيري خَيلي بهتره به نظرم، تاريخ امتحانش بايدً بري توي سايت موقع ثبت نام ميزنه برات مختلفه تاريخاش زيادم داره، سختم نيست به نظر من اگر زبانت خوب باشه فقط مثل كنكور بايدً سرعت عملتو بالاتر ببري همينً 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

http://sharifvisa.ir/?page_id=845

اینجا زمان آزمون ها هست 

برای اینکه خودت بخونی کتاب های Toefl ibt رو باید بخونی و بعد تو‌ یکی از مراکز آزمون ثبت نام کنی هزینه آزمون هم ۲۲۵$ 

کم‌ کم‌ یکسال باید روزی ۶-۷ ساعت بخونی اگه میخوای حتما قبول بشی 

حتما میدونی مدرک تافل مدت داره و بعد ۲ سال منقضی میشه 

My way or 👉🏼 Highway 
https://sharifvisa.ir/?page_id=845 اینجا زمان آزمون ها هست  برای اینکه خودت بخونی کتاب های To ...

ي سال؟؟؟ نه بابا من هميشه ي ساعت قبل امتحان خوندم، زبان خونده به اندازه كافي كسي كه زياد وارد نيست و مجبور ميشه تافل بده ي سال زمان ميخواد 

نگووووو شنبه امتحان دارمً كوفتم نخوندم 😬😬😬 منم واسه هيچ كدوم امتحانام كلاس نرفتم حتي اوليش كه ١٧ ...

مرسی عزیزم...اینقدر استرس دارم ک نگو....شما مدرکشو گرفتین؟من ساری هستم...