2777
2789

هیچوقت فکرشو نمیکردم ادم متاهل باشه بعد این همه تنها و بی کس باشه از تنهایی خسته شدم دلم محبت میخواد دلم لوس شدن میخواد.خیلی تنهام میدونید ک طلاق عاطفیم منم ادمم بخدا ولی خیانت نمیکنم چون پوچه کاذبه بی سروته اخرو عاقبت نداره ولی ماهام ادمیم ی ادم تاکی میتونه تحمل کنه بوسیه عاشقانه ای نیس اغوش گرم وبا محبتی نیس دستای مردونه ای برای گرفتن دستام نیس ای خدا

هعییییی چی بگم💔

خنده‌هایِ تزئینی لبانِ لال محکوم به تحمل و امیـد. .اعتیاد پیدا کردم به کافئین قهوه چشات!^^👁🤎 با همون پسر خوشگله نامزد کردم و بالاخره بعد کلی سختی به هم رسیدیم و مال هم شدیم🤍🦋:)    شنوای حرفای قَشنگتـونم 🫂🩵.                                                 https://daigo.ir/secret/4749423109

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔🖤

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

از شوهر من رمانتیک تر وجود نداره ولی امشب شست گذاشتم کنار دارم گریه میکنم

زندگی که همش رمانتیک بازی نیست روزای سختم داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

چه مدته 

چطور شروع شد؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای الهی چرا خدا نکنه

سر اینکه تو اینستا بودم گف گوشیت بده برات تلگرامت که خراب شده بود درس کنم منم داشتم ی کلیپ می‌دیدم گفتم باشه حالا الان میدم بعد گف نمی‌خوام لازم نکرده لیاقت محبت نداری

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
از شوهر من رمانتیک تر وجود نداره ولی امشب شست گذاشتم کنار دارم گریه میکنم

ببین شوهرمن رمانتیکه ولی همون جمله معروف ک زنا تا لحظه اخرمیجنگن من دیگ خیلی وقته شوهرمو دوس ندارم هرکاریم کنه اتاقم پرگلایی ک شوهرم خریده ولی دلم دیگ شکسته محبتشو نمیخوام کادوهاشو نمیخوام هیچی از طرف اون منو خوشحال نمیکنه