2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 35 پست
بگو من چی می کشم هیچی نمی تونم بخورم موندم بچه ام می خواد چی شه ولی الان تهوع نداری از فرصت استف ...

چیزای کم حجم ولی مقوی بخور 

اجیل و گوشت و سه شیره 

با خرما حلوا درست کن قلقلی کن هر روز یکی بخور 

(خرما ، کره ، مغزیجات ، ارده ، دارچین  با هم چرخ کن )

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه سونو تو ماه اول ؟نمیدونم چه زایمانی میخوام گیج شدم میترسم

به وقتش می‌نویسه 

نوع زایمان هم هیچ دکتری از همین اول بهت نمیگه چون ممکنه مثلا بچه بریچ باشه نتونی طبیعی بیاری 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

می دونم بس چرا قرص هم فایده نداره ؟

نمی‌دونم واقعا 

دیدم بعضی خانوما این مشکل رو دارن 

اینا طبع گرمی دارن شنیدم باید فقط سردی خورد

با دکتری که میری مشورت کن ببین نظرش چیه 

چون معمولا اینا رو  خانومای باردار میخورن

به وقتش می‌نویسه نوع زایمان هم هیچ دکتری از همین اول بهت نمیگه چون ممکنه مثلا بچه بریچ باشه نتونی طب ...

بچه چی باشه؟. خب یعنی نوع زایمان دست خودم نیست انتخوابش

بچه چی باشه؟. خب یعنی نوع زایمان دست خودم نیست انتخوابش

بریچ 

بچه ها از ماه هفت به بعد شروع به چرخیدن میکنن یعنی سر بچه پایینه  پاهاش قسمت بالا 

ولی گاهی اوقات برعکس میشن. یعنی پاهای بچه پایینه. توی این حالت نمیشه طبیعی زایمان کرد 

برای سزارین ، اگه دلیل خاصی نباشه دکترت احتمالا ازت زیرمیزی بگیره (یعنی یه مقداری پول ) 

اخه شنیدم حتی سزارین هم بدون بیهوشی هست

اره 

بعضی دکتر ها بیحس میکنن بعضی ها بیهوش 

میگم من ۱۵ هفتمه چرا تهوعم خوب نمیشه ؟حتی قرصم فایده نداره هیچی نمی تونم بخورم 😭

عزیزم خواهر من تا ماه ۹ هم حالت تهوع داشت.هرکسی یجوره دیگه

کاربری سال ۹۶ هستم.