atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان کدوم یکی از اینا 47 بازدید | 7 پست به نظر شما کافی شاپا تقاضای کدوم محصولارو بیشتر دارن؟ کوکی ؟ کیک؟ کاپ کیک ؟ جارکیک؟ نمی دونم رو کدومش تمرکز کنم 🥺🥺🥺 و وقت بیشتری بذارم کمکم کنید لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1403/11/11 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 من میرم کافه معمولا یه اسلایس کیک میخورمنصف شبی گشنم شد🫠 عزیزم😂😂 من موندم رو کدوم تمرکز کنم وای من دیگه حالم از کیک و کوکی به هم میخوره بس که درست کردم این مدت دارم اموزش می بینم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5151 عزیزم😂😂 من موندم رو کدوم تمرکز کنم وای من دیگه حالم از کیک و کوکی به هم میخوره بس که درست کردم این ... بنظرم کیک طرفدار بیشتری داره😋آدرس کافه تو بفرس بیام واست آبادش کنم🤣
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 بنظرم کیک طرفدار بیشتری داره😋آدرس کافه تو بفرس بیام واست آبادش کنم🤣 اره واقعا درست میگی من الکی این همه وقت هدر دادم و این همه مواد بخاطر کوکی 🤐🤐 باید تمرکزم رو همون کیک باشه عزیزم کافه که ندارم قراره نمونه ببرم برا کافه ها که بخرن امیدوارم که بخرن چون خیلی پول خرج کردم این ماه و ماه پیش برا اموزش دیدن و نمونه زدن لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5151 اره واقعا درست میگی من الکی این همه وقت هدر دادم و این همه مواد بخاطر کوکی 🤐🤐 باید تمرکزم رو همون ... آره دقیقا👍🏻اععع عزیییزم🥲ایشالا صاحب یه کافه ی خیلی بزرگ و شیک بشی❤️ایشالا ازت میخرن خوشگلم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 آره دقیقا👍🏻اععع عزیییزم🥲ایشالا صاحب یه کافه ی خیلی بزرگ و شیک بشی❤️ایشالا ازت میخرن خوشگلم مرسی عزیزدلم از محبتت 🥰😍😍 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻