2777
2789
عنوان

کدوم یکی از اینا

47 بازدید | 7 پست

به نظر شما کافی شاپا تقاضای کدوم محصولارو بیشتر دارن؟ کوکی ؟ کیک؟ کاپ کیک ؟ جارکیک؟ 

نمی دونم رو کدومش تمرکز کنم 🥺🥺🥺  و وقت بیشتری  بذارم 

کمکم کنید

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من میرم کافه معمولا یه اسلایس کیک میخورمنصف شبی گشنم شد🫠

عزیزم😂😂 من موندم رو کدوم تمرکز کنم وای من دیگه حالم از کیک و کوکی به هم میخوره بس که درست کردم این مدت دارم اموزش می بینم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم😂😂 من موندم رو کدوم تمرکز کنم وای من دیگه حالم از کیک و کوکی به هم میخوره بس که درست کردم این ...

بنظرم کیک طرفدار بیشتری داره😋آدرس کافه تو بفرس بیام واست آبادش کنم🤣

بنظرم کیک طرفدار بیشتری داره😋آدرس کافه تو بفرس بیام واست آبادش کنم🤣

اره واقعا درست میگی من الکی این همه وقت هدر دادم و این همه مواد بخاطر کوکی 🤐🤐 باید تمرکزم رو همون کیک باشه 

عزیزم کافه که ندارم قراره نمونه ببرم برا کافه ها که بخرن امیدوارم که بخرن چون خیلی پول خرج کردم این ماه و ماه پیش برا اموزش دیدن  و نمونه زدن 

اره واقعا درست میگی من الکی این همه وقت هدر دادم و این همه مواد بخاطر کوکی 🤐🤐 باید تمرکزم رو همون ...

آره دقیقا👍🏻

اععع عزیییزم🥲ایشالا صاحب یه کافه ی خیلی بزرگ و شیک بشی❤️ایشالا ازت میخرن خوشگلم 

آره دقیقا👍🏻اععع عزیییزم🥲ایشالا صاحب یه کافه ی خیلی بزرگ و شیک بشی❤️ایشالا ازت میخرن خوشگلم

مرسی عزیزدلم از محبتت 🥰😍😍