2777
2789
عنوان

داداشم موقع که به هدفش نمیرسه

190 بازدید | 18 پست

من از کوچکی عاشق یک ماشین معمولی بودم که منو ببر و بیار  و یک خونه ساده  اما داداشم از 10 سالگی عاشق ماشین خارجی خونه خوبه بود و خیلی خیلی پرتوقع بود 

همیشه دوست داشت کارمند شه همیشه با کت شلوار راه بره اما الان که بزرگ شده تا به هدفش نمیرسه روانی میشه بقیه رو اذیت میکنه الانم ازدواج کرده و هر بار که هدفش نمیرسه روانی میشه چند بار زنش‌ زده واقعا هم ما اذیتم هم زنه بچش اون دوست داره همه جلوش خم راست شن چکار کنم باهاش

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ اخلاق بدی😐بیچاره اطرافیان

خیلی اذیتم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بدتربیت شده دختر بیچاره جورشو‌ میکشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
اوکی ولی کسی با کارمند بودن ب جایی نمی‌رسه🐢

اون فکر بچه کی هاش بود ولی الان شدید شده و روانی 

به آرزوهاش رسید؟

به نصف اره ولی تا نمیرسه روانی میشه 

چند سالشه؟ 😕👌🏻

نمیدوم دقیق فکر کنم 35 

اوکی ولی کسی با کارمند بودن ب جایی نمی‌رسه🐢

میدونم کارمند هیچ نیست اونم از فکر نمیکنه ولی الان خیلی هدف های غیر ممکن داره

یادم ی پسره بود از  روستا میومد شهر درس بخونه باباش کارگر یا کشاورز بود  همیشه دوست داشت پسره  مرتب باشه که یه وقت پیش بچه‌ های شهری تحقیر نشه با کت و شلوار مرتب اون رو می‌ برد مدرسه 

با چه احترام و محبتی با پسرش رفتار می‌کرد انگار پسرش دکتره 

اون پسرم قدر دونست درس خوند و دکتر شد 

اگ نبود حمایت و محبت پدر الان این جایگاه رو نداشت

باید راه درست رو بره تا به هدفش برسه حمایت خانواده خیلی مهم 

همشون برمیگرده به تربییت مادر

به خدامادرشوهرم انفدبدشوهرموعادت داده الان تایه کم غذادیربره جلوش هرچی دم دسته میشکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
همشون برمیگرده به تربییت مادربه خدامادرشوهرم انفدبدشوهرموعادت داده الان تایه کم غذادیربره جلوش هرچی ...

خیلی بد تربیت شده اما الان نمیدونم چکار کنم اون تا به هدفش نمیرسه همه رو داغون میکنه یک بار چند بار زده تو گوش زنش