2777
2789

من امتحان کردم برا ی حاجتی ک نمیتونم بگم ب خدا معجزه کرد اصلا باور نداشتم اینجوری بشه اما ب لطف خدا شدددد

اگ خوندم قبول بشه و حاجت روا بشی اسم منم ببر اسمم فائزه هست دعا کن ک ب خیر گره از ازدواجم باز بشه و خوشبخت بشیم ممنونم 

برا سلامتی و دلخوشی بابا مامانم دعا کن عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من امتحان کردم برا ی حاجتی ک نمیتونم بگم ب خدا معجزه کرد اصلا باور نداشتم اینجوری بشه اما ب لطف خدا ...

الهی شکر

اگه قابل باشم حتما

این یک سال اخیر ده سال از عمرمو به فنا داد🧌

اره من برا ازدواج خوندم اسمش و شغلش و اخلاقاش همون شد ک میخواستم.

یعنی جزییات هم ؟

اسمش هم مهم بوده ؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
الهی شکراگه قابل باشم حتما

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

یعنی جزییات هم ؟اسمش هم مهم بوده ؟

اکثر چیزا همون بود.  مهم نه ولی یه اسمی رو خیلی دوس داشتم و دلم میخواست همون باشه وفتی ی ادم با همون اسم و شغل درخواست داد حس کردم شاید نتیجه دعاهام باشه باهم اشنا شدیم و دیدم خیلی موارد دیگه ای ک دوست داشتم هم داره و ازدواج کردیم

خداروشکر میشه بگید چند وقت خوندید؟

اولش نیت چهل شب کردم نه پشت هم هر وقت ک حال داشتم.  چهل تا شب خوندم.  بعدش سری دوم تصمیم گرفتم دیگه برا خودم و حاجتم نخونم برا حاجت بقیه بخونم از اون به بعد هر وقت ک میتونستم میخوندم و برا بقیه دعا میکردم از خودم و حاجتام چیزی نمیگفتم ک تقریبا هفده هجده شب که خوندم ب حاجت خودمم رسیدم