2777
2789

من امتحان کردم برا ی حاجتی ک نمیتونم بگم ب خدا معجزه کرد اصلا باور نداشتم اینجوری بشه اما ب لطف خدا شدددد

اگ خوندم قبول بشه و حاجت روا بشی اسم منم ببر اسمم فائزه هست دعا کن ک ب خیر گره از ازدواجم باز بشه و خوشبخت بشیم ممنونم 

برا سلامتی و دلخوشی بابا مامانم دعا کن عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من امتحان کردم برا ی حاجتی ک نمیتونم بگم ب خدا معجزه کرد اصلا باور نداشتم اینجوری بشه اما ب لطف خدا ...

الهی شکر

اگه قابل باشم حتما

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

اره من برا ازدواج خوندم اسمش و شغلش و اخلاقاش همون شد ک میخواستم.

یعنی جزییات هم ؟

اسمش هم مهم بوده ؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره من برا ازدواج خوندم اسمش و شغلش و اخلاقاش همون شد ک میخواستم.

خداروشکر 

میشه بگید چند وقت خوندید؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

الهی شکراگه قابل باشم حتما

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

یعنی جزییات هم ؟اسمش هم مهم بوده ؟

اکثر چیزا همون بود.  مهم نه ولی یه اسمی رو خیلی دوس داشتم و دلم میخواست همون باشه وفتی ی ادم با همون اسم و شغل درخواست داد حس کردم شاید نتیجه دعاهام باشه باهم اشنا شدیم و دیدم خیلی موارد دیگه ای ک دوست داشتم هم داره و ازدواج کردیم

خداروشکر میشه بگید چند وقت خوندید؟

اولش نیت چهل شب کردم نه پشت هم هر وقت ک حال داشتم.  چهل تا شب خوندم.  بعدش سری دوم تصمیم گرفتم دیگه برا خودم و حاجتم نخونم برا حاجت بقیه بخونم از اون به بعد هر وقت ک میتونستم میخوندم و برا بقیه دعا میکردم از خودم و حاجتام چیزی نمیگفتم ک تقریبا هفده هجده شب که خوندم ب حاجت خودمم رسیدم