2777
2789
عنوان

قرآن و برکاتش در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 111509 بازدید | 3213 پست
ممنون مریلا جون

دوستان اولین صفحه یه توضیح اضافه کردم در مورد خوندن هر روز 2 صفحه قرآن کسای که دوست داشته باشن از فردا شروع میکنیم تا باهم بخونیم و دور هم باشیم
از صفحه اول قرآن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان اگه دوست دارید بیایید به این کلوب تاقران رو تو 120روز ختم کنیم گروه اول تکمیل شده و 2هفتس شروع کردن من جزءگروه دوم هستم هنوز تکمیل نشده این جوری توفیق ختم نصیبمون میشه که هرروز قران بخونیم هرکی دوست داشت بگه دعوتش کنم ممنون http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=12901
2803
پس انشاءالله از فردا شروع میکنیم

از اول قرآن هر روز 2 صفحه با معنی میخونیم همه باهم و در مورد معانیش و برکات خوندن قرآن باهم حرف میزنیم اگر کسی هم نتونست یه روز بخونه اشکالی نداره مهم اینکه بخونیم حالا هر چقدر تونستیم
درضمن دوستای هم که از ختم های قرآنی حاجت میگرین بیان بگن تا بیشتر همگی تشویق به خوندن قرآن بشیم

1_ فاطمه
2_ .....
.
.
2804
کیمیامامان ریحانه و امین
1391/6/19 12:43 ب.ظ

سلام دوستان اگه دوست دارید بیایید به این کلوب تاقران رو تو 120روز ختم کنیم گروه اول تکمیل شده و 2هفتس شروع کردن من جزءگروه دوم هستم هنوز تکمیل نشده این جوری توفیق ختم نصیبمون میشه که هرروز قران بخونیم هرکی دوست داشت بگه دعوتش کنم ممنون http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=12901

بچه ها فقط 30 نفر مونده گروه دوم تکمیل شه بیاین اونجا تا باهم ختم 120 روزه داشته باشیم و هر روز برای یکی دعا کنیم
عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
مریلا و حدیث جون خوش اومدین از فردا شروع میشه
دو صفحه اول قرآن رو میخونیم با معنی .................... البته دو صفحه اول سوره حمد و 5 آیه از سوره بقره هست بهتره تا صفحه 4 بخونیم
پس تا آیه 24 سوره بقره میخونیم ..... التماس دعا از همگی .... انشاءالله فردا خوندیم میایم اینجا هم درباره معانی که خوندیم و هم درباره خودمون بیشتر حرف میزنیم

1- فاطمه
2- مریلا
3- حدیث
4- پری مامان ال آی کوچولو
5- بمانی
6- بهار
7 - آری
8- ....
2805
فاطمه جان من به تازگی متوجه بارداریم شدم در حالی به خاطر مشکلاتی که خودم و همسرم داشتم (خصوصا بعداز سقطم )فکر نمیکردم به راحتی باردار شم

اما..... خودم و همسرم 40 روز نماز صبحمون قضا نشد ...وختم 40 روزه سوره حشر و 14 روز سوره واقعه و ختم صلوات برداشتیم ...و امیدم به خدا بود ضمن اینکه دکترامم میرفتم ...البته من فک میکنم مهمترینش نماز صبح بود که اگرچه همیشه میخوندیم اما اگر قضا میشدم خیلی برامون .....
در هر صورت برکتش تو زندگیم محسوسه ...
ان شاالله شماام به زودی نتیجه میگیری برای منم دعا کن ...
سلام سوگلی جونم خیلی ممنون تجربه ات رو گفتی منو شوشو هم سعی میکنم که نذاریم نماز صبحمون قضاا بشه خدا رو شکر خیلی کم پیش اومده
منم ختم سوره حشر رو شروع کردم و ختم صلوات ...... انشاءالله که همگی حاجت روا بشیم
2801