2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 134 پست

وای خدا من نمیفهمم چرا نینی سایتی ها اینجورین😞اگه مثل خیلیا مریض بودم و دنبال تعریف الکی بودم هزارتا عکس فیک خشگل هست یکیشونو میدادم میگفتم منم تا بیشتر تعریف کنن😵‍💫

اینجا واسه من جنبه دردو دل داره 

خب تعریف الکی بقیه رو میخام بزنم تو سرم؟

میخام دوتا جمله انگیزشی بشنوم 

اخه چرا اینجوری میکنید شماها

بعد میگن ایران چرا درست نمیشه

همه واسه خودشون میبرن و میدوزن و قاضی میشن تا ته ماجرا میرن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

هانده به نظرم اونطور که بزرگش کردن نیست تو ایران دخترایی که شبیه هانده هستند زیاده اوایل ظرافت هم ند ...

خوبه ولی بخاطر چشماش حس بدی بهش دارم ولی بقیه اجزاش خوبه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چه کمکی از دست ما برمیاد؟ 😅

هیچی 😂بای بای

چهرتون رو که ندیدم عزیزم ولی روی املاء کار کنید عذاب وجدان درسته نه عزاب وژدان

ول کن بابا کمم بدبختی نداریم 

داریم از مونیکا بلوچی جذاب تر؟؟؟؟

چشاش روشن نیست؛)

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

هرکی منو دید بهم گفت خوشگلی و خودمم قبول دام که خوشگلم اعتماد به نفس داشته باش. من حتی عراق هم رفته بودم مرداش منو میدیدن میگفتن حوریه جنت😒😑

همه انسان ها خوشگلن

اونم حس خوبی به تو نداره 😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

هرکی منو دید بهم گفت خوشگلی و خودمم قبول دام که خوشگلم اعتماد به نفس داشته باش. من حتی عراق هم رفته ...

باریکلاات

اونم حس خوبی به تو نداره 😂😂😂😂

خخخ اشکال نداره

هانده اره ولی میگم شبیه دخترای ایرانی هست تو ایران مثلش زیاده نمیدونم چرا دختروپسر ایرانی عاشقشن حالا اگه شبیه اروپایی ها بود یا بلوند یا شبیه روس ها بود یه چیزی میگفتم خوب اینجا پیدا نمیشه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

کمتر رمان بخون

منو با خودت اشتباه گرفتی لابد

چ ربطی ب رمان داشت اخه لابد خودت اینکارو میکنی که میگی

رفته بودیم اصفهان اونجا توریست بودن... باهاشون‌ حرف زدیم منو دختر خالمو خواهرمدختر خالم باهاشون انگل ...

نشسته ام به در نگاه میکنم 

دریچه آااااااااااااااااااه میکشددددددد😂😂😂😂😂😂😂

خانمای عزیز ی سوال بی ربط ب تاپیک اسی جان ببخشید چون مثل خودم زیبایی این سوال رو اینجا میپرسم چطوری ...

یچیز بی ربط تر🥹میگم شما امروز نمک شیاف کردی؟