2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 134 پست
چش رنگیا مشکی میزارنمن وقتی چشم مشکیه چرا بایذ مشکی بزارم؟ 😂

عزیزم منظورم چش قهوه ای هاست  که هیچوقت ندیدم لنز مشکی بزارن همیشه رنگی میزارن

بعد زیبایی چش رنگی اونقدر زیاده که حرفت خنده دار بود آخه کی لنز مشکی می‌زاره خدایی تا حالا واقعا ندیذم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمای عزیز ی سوال بی ربط ب تاپیک 

اسی جان ببخشید چون مثل خودم زیبایی این سوال رو اینجا میپرسم 

چطوری میشه تاریخچه نی نی سایت رو اورد تازه دستم خورد اومد نمیدونم چطوری میشه باز آورد؟ ؟؟کسی هست زیباترین دختر کهکشان راه شیری رو راهنمایی کنه؟؟؟؟😎😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم منظورم چش قهوه ای هاست که هیچوقت ندیدم لنز مشکی بزارن همیشه رنگی میزارنبعد زیبایی چش رنگی اون ...

نمیدونم من از چشم مشکی بدم نمیاد همچنین چشم رنگی هر دوتاش زیبایی خودشو دارن و ب هرکس ی رنگی میاد 

من دوتاشم دوس دارم واسه تنوع اما بیشتر مشکی دوس دارم لنز بعضی وقتا میزارم اما حاضر نیستم چشای مشکیمو بدم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

نمیدونم من از چشم مشکی بدم نمیاد همچنین چشم رنگی هر دوتاش زیبایی خودشو دارن و ب هرکس ی رنگی میاد من ...

آفرین دوتاش زیبایی خاص خودشون دارن پس وقتی مخای ب یکی اعتماد ب نفس بدی رنگ چشم یکی دیگه رو نکوبون یا بگو فلان رنگ قشنگترع 

آفرین دوتاش زیبایی خاص خودشون دارن پس وقتی مخای ب یکی اعتماد ب نفس بدی رنگ چشم یکی دیگه رو نکوبون یا ...

درضمن من نکوبوندم ک اسی داره چشم رنگیا رو بدبخت وزشت میشماره

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

چرا من عزاب وژدان رو عزای واژن خوندمممممممممم 🗿🗿🗿🗿🗿🗿

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

ولی من حس بدی دارم شدیدددددمثلا همه میگن هانده ارچل خشگله من حس میکنم زشته چون چش مشکیه

هانده به نظرم اونطور که بزرگش کردن نیست تو ایران دخترایی که شبیه هانده هستند زیاده اوایل ظرافت هم نداشت زیاد الانم که یه کارایی روصورتش انجام داده عمل کرده 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

چهرتون رو که ندیدم عزیزم ولی روی املاء کار کنید عذاب وجدان درسته نه عزاب وژدان

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!