2777
عنوان

همگی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چرا اینجوری میکنید هرکی دوس نداره نخونه خب 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

حالا من نمیخوام تهمت بزنم بگم دوستشون بوده اون آقاها اصلا به من ربطی نداره کی بودن

اما خدایی من از صدای خندهاشون شلوغ کاریاشون نمیتونم بخوابم شبا

شماهامیگید خودم شخصا بهشون بگم یا چیکار کنم؟؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
حالا من نمیخوام تهمت بزنم بگم دوستشون بوده اون آقاها اصلا به من ربطی نداره کی بودن اما خدایی من از ...

خب عزیزم ..افرین به شما که کاری به کارشون ندارین ... اگر میتونین تذکر بدین .. فقط در مورد سرو صداشون اشاره به چیز دیگه نکنین ... و البته به صورت دوستانه

این نیز بگذرد🌱

به خاطر خنده؟

عزیرم خنده که اشکالی نداره چهار دیواری هر کار خواستن بکنن

اما بخدا شبا بی خواب میشم

چیکار کنم

نه دعوایی دارم یا چیزی

راه حل میخوام فقط

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

بهترين کار اينه که خودت با شوهرت بريد بهشون اعتراض کنيدو تذکر بديدبلاخره اونا مجردن و ممکنه خطا کنن اگه چهار تا همسايه بهشون تدکر بدن ممکنه کمى مراعات کنند

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

اول فکر کنم خودت بهشون بگی بهتره 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍