2777
2789

دوستان دخترم پنجاه روزشه اون دستش که واکسن زده زیر بغلش یه غده مانند دراومده کسی هست منو از این نگرانی درآره؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره پسر من، اول بردم دکتر گفت خودش چند وقت بعد سر باز می کنه، واقعا همین طور شد ولی دو ماه طول کشید، اگر سر باز کرد فشارش بده که چرکش باید بیرون، اصلا تو این مرحله دکتر نبر که زیر بغلش شکاف میده که هم خیلی درد داره هم احتمال عفونت بالا می بره

عزیزم برادرزاده من هم زیر بغلش هم بالاتر از سینش غده چرکی دراومد دکتر گفت بخاطر واکسنه خودش خوب شد ن ...

عزیزم برای دختر من حالت غده هست اما از داخلها اصلا سر باز نکرده قرمزم نشده فقط لمس کنی مشخص میشه

همون pari 70  هستم😊
گلم روی واکسنش نه زیر بغلش زده

آره هم ممکنه خود جای واکسن،هم زیر بغل و هم حتی روی کتف چرک کنه،خودش بمرور خوب میشه،اصلا دستکاریش نکن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
سلام  روی همون جایی که واکسن زدن چرک کرده

ولی ما کلا چه بزرک جه کوچیک 

جوش خیلی بزرگ در میاد این کارو میکنیم دقیقا دختر خودمم دستش به شدت جرک کرده بود یه روش بی درد و بدون ترسه خیلی حاها واقغا بدرد خورده خاستی بهتون میگم ولی هیچ مشکلی پیش نمیاره 

اگه میترسی انجام نده

خدا جونم خودت درستش کن
آره هم ممکنه خود جای واکسن،هم زیر بغل و هم حتی روی کتف چرک کنه،خودش بمرور خوب میشه،اصلا دستکاریش نکن

عزیزم اصلا نه قرمز شده نه سر زدها فقط زیر بغلش رو دست میزنی یه کوچولو اندازه نخود یه غده مانند حس میکنم

همون pari 70  هستم😊
عزیزم برای دختر من حالت غده هست اما از داخلها اصلا سر باز نکرده قرمزم نشده فقط لمس کنی مشخص میشه

برای برادرزادمم غده چرکی بود ولی از بیرون قرمز شده بود و مشخص بود چیزی داخله

ولی ما کلا چه بزرک جه کوچیک  جوش خیلی بزرگ در میاد این کارو میکنیم دقیقا دختر خودمم دستش به شد ...

ثمین جان آخه مثل جوش نیست که حالت غده داره زیر پوستشه

همون pari 70  هستم😊
برای برادرزادمم غده چرکی بود ولی از بیرون قرمز شده بود و مشخص بود چیزی داخله

وای نه برای این اصلا از بیرون علامتی نداره خدایا خودت کمکم کن

همون pari 70  هستم😊

سلام استارترنگران نباش توخیلی ازبچه هااین اتفاق میفته فقط دستکاریش نکن.خواهرزاده وبرادرزاده منم اینجوری شدن به مرورخوب شدن 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤