2777
2789
عنوان

چراهیشکی اینجا نیس جواب ادمو بده

105 بازدید | 16 پست

حالم بده هروقت رفتم خونه مادرشوهرم همشون ریختن سرمن با گوشه کنایه هاشون لطفا نگید نرو که شوهر عوضیم نمیزاره میگه باید بیای...کمکم کنید حالم خیلی بده‌ کلی گریه کردم شوهر آشغالمم همش پشت اوناس میگه توحساسی..من دیگه بریدم..خستم ازاین همه حال بد و انرژی منفی که ازاونا میگیرم..لطفا کمکم کنید😭😭😭

بی محلی کن 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار میکنن مگه؟

تصور کن بری ی جایی همه طلب داشته باشن ازت انگشت لای خون کرده باشن برا دعوا باهات..گوشع کنایه..ی نمونش دوماد کثافتشون داره رو به بچه جاریم میگه بیاامیر بسکه این زن عمو هم تا دیدت محلت گذاشتا،یعنی من،حالا جاری کثافتم که اصصصلا محل بچه من نمیزاره رو کسی چیزی بهش نمیگنا..باهاشم خوبن..یبارم نشده جلو من بریزنش..من چیزی نگفتم..جاریمم ی پوزخند زد

بی محلی میکنمو وضعم اینه..ببین من خستم ازاینکه حالم معمولی یاخوب باشه برم اونجا و هردفعه تر بزنن تو ...

میدونم سخته ولی تنها راهت همینه که همشونو به یه ورت بگیری یجوری بری و بیای انگار دارن به دیوار کنایه میزنن اینجوری خودشونم از درون میسوزن وسط حرفاشون یه دفعه نگاه کن تو چشماشون و یه لبخند تمسخر امیز بزن و سریع نگاهتو برگردون ، ولی حواست باشه شوهرت نفهمه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

راه حل فقط اینه رفت و آمد تون رو قطع کنی باهاشون

نمیتونم باور کن نمیتونم...شوهرم نمیزاره..خون بپامیکنه برام..اونام فقط ونبال بهونن..چمیدونم چرا برا بچم به ۳۰ ۴۰نفراز اقوام مادرشوهرم آش دندونی ندادمو چرا فلانو چرا بیسار..

میدونم سخته ولی تنها راهت همینه که همشونو به یه ورت بگیری یجوری بری و بیای انگار دارن به دیوار کنایه ...

الان پایین توضیح دادم ی نمونشو..همشم مطمئنم زیرسر خواهرشوهرمه هروقت این چیزارو میبینه پوزخند میزنه حتی به بچشم که بی تربیتی میکنه چیزی نمیگه..تصمیم گرفتم پیامش بدم..

تصور کن بری ی جایی همه طلب داشته باشن ازت انگشت لای خون کرده باشن برا دعوا باهات..گوشع کنایه..ی نمون ...

خدا ازشون نگذره 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

الان پایین توضیح دادم ی نمونشو..همشم مطمئنم زیرسر خواهرشوهرمه هروقت این چیزارو میبینه پوزخند میزنه ح ...

نمیشه الان پیامش بدی به ضرر تو هست اگه میخوای چیزی بگی باید همون موقع که بی حرمتی میکنن جواب بدی 

الان همه تقصیرا رو میندازن گردنت 

نمیتونم باور کن نمیتونم...شوهرم نمیزاره..خون بپامیکنه برام..اونام فقط ونبال بهونن..چمیدونم چرا برا ب ...

واقعا راه حله دیگه ای نیست گلم.. مگه شوهرتو هر جوری میتونی خام کنی که پشتت باشه

یا بری و بگی تا درست نشه برنمیگردی، مشکل اصلی شوهرته که الان هم هر چی بگی اونم همراه اونا سره تو خالی میکنه جا اینکه پشتت رو بگیره 

نمیشه الان پیامش بدی به ضرر تو هست اگه میخوای چیزی بگی باید همون موقع که بی حرمتی میکنن جواب بدی الا ...

ایشالا که درد بی درمون به جونشون میوفته..من بازم کم محلی میکنم ولی این تنشا و استرسا که بمن میدنو ایشالا خدا صدبرابر پسشون بده

ایشالا که درد بی درمون به جونشون میوفته..من بازم کم محلی میکنم ولی این تنشا و استرسا که بمن میدنو ای ...

😪😪😪

تصور کن بری ی جایی همه طلب داشته باشن ازت انگشت لای خون کرده باشن برا دعوا باهات..گوشع کنایه..ی نمون ...

چرا واست مهمه ک چی میگن؟ ببین خانواده های ایرانی اکثرا همینن یا نیش میزنن یا ی جوری زهرشون رو میریزن ب عروس مگر عده کمی ک واقعا سطح فرهنگ و شعورشان بالا باشه

همینجا ببین اکثریت از دست خانواده شوهر در عذابن بهترین راه اینه ک رابطتو کم کنی یا اگه نمیتونی ب حرفاشون اهمیت ندی ی گوشت در باشه ی گوش دروازه