2777
2789
عنوان

بچم زردی داره

105 بازدید | 25 پست

سلام خانوما حالم خیلی بده داغونم 

بچم دو روز دیش زردی داشت زردیش رو۱۶بود ی شب بستری شد اومد پایین دیروز آوردیمش خونه امروز باز ۱۴شده دوباره بستری کردن دارم میمیرم از گریه تو رو خدا بگید کیا مثل من بود شرایطشون دارم میمیرم 

بچه منم زردیش مث بچه شما برگشت ولی با دستگاه و شیرخشک زیاد و قطره بیلی ناستر رفع شدشیرخشک حتما بده ا ...

شیر خودم باعث شد اینجوری شه دکتر شیر خشک نوشت محض اینکه مرخص شد میبندمش ب شیر خشک بچم نیست دارم روانی میشم دارم میمیرم 

بیلی ناستر رو برای شما دکتر نوشت یا خودتون خریدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم زردیش مث بچه شما برگشت ولی با دستگاه و شیرخشک زیاد و قطره بیلی ناستر رفع شدشیرخشک حتما بده ا ...

روزی چند وعده بهش شیر خشک میدادین؟؟مارکش چی بود؟؟؟راستی زردی نوزادتون چقدر بود

شیر خودم باعث شد اینجوری شه دکتر شیر خشک نوشت محض اینکه مرخص شد میبندمش ب شیر خشک بچم نیست دارم روان ...

بهتره اینکارو نکنی شیر مادر مخصوصاً روزهای اول خیلی مقوی

عرق کاسنی و لیمو شیرین زیاد میل کنید 

روزی چند وعده بهش شیر خشک میدادین؟؟مارکش چی بود؟؟؟راستی زردی نوزادتون چقدر بود

یه بار رو ۱۳ 

یه بار رو ۱۶

شیرخشک کلا دادم و فقط برای اینکه شیرمو‌ یادش نره گاهی میدادم اپتامیل میدادم اوایل بعدش ک خوب شد ی شیرخشک دیگه دکتر داد بخاطر یبوستش

قطره بیلی ناستر رو دکتر نداد ولی گیاهیه

ک از دکترم سوال کردیم بعدش

گفتش اشکال نداره

یه بار رو ۱۳ یه بار رو ۱۶شیرخشک کلا دادم و فقط برای اینکه شیرمو‌ یادش نره گاهی میدادم اپتامیل میدادم ...

شیر خودم رنگش زرده حالشو اون بدتر کرد وقتی بیمارستان بود بهش شیر خشک میدادن خیلی خوب بود حالش 😔😔😔

شیر شما باعث زردیش شده کلا شیر مادر اوایل کمه بهتره شیرخشک بدیم ک دفعش زیاد شه زردیش دفع شه

خدا بگم پرستارارو‌ چیکار نکنه تو بیمارستان ب زور گفتن باید آغوز بدی من نمیخواستم بدم بچم مریض شد😔😔😔

شیر خودم رنگش زرده حالشو اون بدتر کرد وقتی بیمارستان بود بهش شیر خشک میدادن خیلی خوب بود حالش 😔😔😔

دقیقا مشکل منم همین بود بهتره زردیش درمان شه شیرخشکی هم شد فدای سرش

زردی برای کبدش ضرر داره 

بچه من شیرمنو هم میخوره و کامل شیرخشکی نشد نگران نباش