callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 عنوان بچم زردی داره 105 بازدید | 25 پست سلام خانوما حالم خیلی بده داغونم بچم دو روز دیش زردی داشت زردیش رو۱۶بود ی شب بستری شد اومد پایین دیروز آوردیمش خونه امروز باز ۱۴شده دوباره بستری کردن دارم میمیرم از گریه تو رو خدا بگید کیا مثل من بود شرایطشون دارم میمیرم 1403/11/10 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 9380 بچه منم زردیش مث بچه شما برگشت ولی با دستگاه و شیرخشک زیاد و قطره بیلی ناستر رفع شدشیرخشک حتما بده اگه ندی نمیره
callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 بچه منم زردیش مث بچه شما برگشت ولی با دستگاه و شیرخشک زیاد و قطره بیلی ناستر رفع شدشیرخشک حتما بده ا ... شیر خودم باعث شد اینجوری شه دکتر شیر خشک نوشت محض اینکه مرخص شد میبندمش ب شیر خشک بچم نیست دارم روانی میشم دارم میمیرم بیلی ناستر رو برای شما دکتر نوشت یا خودتون خریدین
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8396 نگران نباش عزیزمهر دو بچه های منم زردی داشتنچهار روز بستری بودنبزودی خوب میشه
callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 بچه منم زردیش مث بچه شما برگشت ولی با دستگاه و شیرخشک زیاد و قطره بیلی ناستر رفع شدشیرخشک حتما بده ا ... روزی چند وعده بهش شیر خشک میدادین؟؟مارکش چی بود؟؟؟راستی زردی نوزادتون چقدر بود
callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 نگران نباش عزیزمهر دو بچه های منم زردی داشتنچهار روز بستری بودنبزودی خوب میشه چیکار کردین رفع شد؟؟؟چند بود درصدشدارم روانی میشم😔😭😭
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8396 شیر خودم باعث شد اینجوری شه دکتر شیر خشک نوشت محض اینکه مرخص شد میبندمش ب شیر خشک بچم نیست دارم روان ... بهتره اینکارو نکنی شیر مادر مخصوصاً روزهای اول خیلی مقویعرق کاسنی و لیمو شیرین زیاد میل کنید
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 104150 اکثر بچه ها موقع تولد زردی دارن با خوردن شیرزیاد و ادرار زردی برطرف میشه نگران نباش الحمدلله رب العالمین ...
callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 بهتره اینکارو نکنی شیر مادر مخصوصاً روزهای اول خیلی مقویعرق کاسنی و لیمو شیرین زیاد میل کنید خوردم شیر من درست نشد اصلا
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8396 چیکار کردین رفع شد؟؟؟چند بود درصدشدارم روانی میشم😔😭😭 بستری بودنمنم تو بیمارستان بودم
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 9380 روزی چند وعده بهش شیر خشک میدادین؟؟مارکش چی بود؟؟؟راستی زردی نوزادتون چقدر بود یه بار رو ۱۳ یه بار رو ۱۶شیرخشک کلا دادم و فقط برای اینکه شیرمو یادش نره گاهی میدادم اپتامیل میدادم اوایل بعدش ک خوب شد ی شیرخشک دیگه دکتر داد بخاطر یبوستشقطره بیلی ناستر رو دکتر نداد ولی گیاهیه ک از دکترم سوال کردیم بعدشگفتش اشکال نداره
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 9380 خوردم شیر من درست نشد اصلا شیر شما باعث زردیش شده کلا شیر مادر اوایل کمه بهتره شیرخشک بدیم ک دفعش زیاد شه زردیش دفع شه
callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 یه بار رو ۱۳ یه بار رو ۱۶شیرخشک کلا دادم و فقط برای اینکه شیرمو یادش نره گاهی میدادم اپتامیل میدادم ... شیر خودم رنگش زرده حالشو اون بدتر کرد وقتی بیمارستان بود بهش شیر خشک میدادن خیلی خوب بود حالش 😔😔😔
callmebahar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 355 شیر شما باعث زردیش شده کلا شیر مادر اوایل کمه بهتره شیرخشک بدیم ک دفعش زیاد شه زردیش دفع شه خدا بگم پرستارارو چیکار نکنه تو بیمارستان ب زور گفتن باید آغوز بدی من نمیخواستم بدم بچم مریض شد😔😔😔
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 9380 شیر خودم رنگش زرده حالشو اون بدتر کرد وقتی بیمارستان بود بهش شیر خشک میدادن خیلی خوب بود حالش 😔😔😔 دقیقا مشکل منم همین بود بهتره زردیش درمان شه شیرخشکی هم شد فدای سرشزردی برای کبدش ضرر داره بچه من شیرمنو هم میخوره و کامل شیرخشکی نشد نگران نباش