2777
2789

پسرم ۴سالشه

تو خونه خیلی کم با خودش بازی می‌کنه همش دوست داره با گوشی بازی کنه یا تلویزیون ببینه با اسباب بازی هاشم‌ یکم بازی می‌کنه 

ولی وقتی می‌خوایم خرید کنیم یه ریز غر میزنه و میگه حوصله ام سر رفته شرایط مهدکودک بردن ندارم و درس میخونم برای استخدامی اصلا فرصت بازی ندارم سه چهار ساعتم با باباش بیرون و بازی می‌کنه اما باز باید سرگرمش کنی خیلی رها میکنم خودش بازی کنه اما باز همش میگه حوصله ام سر رفته 

خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باهاش بازی کن مهمونی هایی ببرش که بچه دارن ببرش پارک تا با بچه ها بازی کنه این کاره تو باعث کم ...

مهمونی ها هیچ کجا همین خودش نداریم همش در حال التماسه یکی باهاش بازی کنه بچه های دیگه رو میبینم اصلا اینطوری نیستن پارکم الان سرده کسی نمیاد خونه بازی می‌بریم اونجام باید حتما یکی باشه که باهاش بازی کنه فرق ندارد چ سنی کلا دوست داره یکی همیشه همراهش باشه

خانه بازی ببرش بازی کنه خودتم اونجا بشین درستو بخون

خب چند ساعت آخه دو ساعت دویست هزار میشه من از ساعت ۷صبح تا یک شب درس میخونم برنامه داده مشاوران

من اگه این همه پول داشتم که استخدامی نمیخوندم

وان حمام براش پر کن آب بازی کنه، کلا بچه ها در این سن انرژی شون خیلی زیاده ، آب وسیله خوبیه برای تخلیه انرژیش، برای بچه باید وقت گذاشت باید خودتون همبازی ش بشید داخل خونه فوتبال بازی کنید ، سرش داخل گوشی باشه خودتون میدونید که همه جوره براش ضررداره، و همه بچه ها موقع خرید نق میزنن چون دراین سن خرید هیچچچ لذتی براشون نداره، راهی نداری عزیزم یا همبازی براش بیار آبجی یا داداشی یا اینکه خودتون تا میتونید باهاش بازی کنید تا انرژی ش تخلیه بشه طفلی، اکثر بچه ها هم که داخل آپارتمان هستن کلافه میشن

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

خب چند ساعت آخه دو ساعت دویست هزار میشه من از ساعت ۷صبح تا یک شب درس میخونم برنامه داده مشاورانمن اگ ...

خوب الان همه می ریزن سرم ولی وقتی نه اوضاع مالیتون جا افتاده نه وقت دارین برا چی بچه میارین چند سال صبر می کردین الان حق کاملا با اون بچه اس

خانه بازی ببرش بازی کنه خودتم اونجا بشین درستو بخون

ببین صبح که از خواب پا میشه وقت صبحونه باهاش صحبت میکنم یکم بازی بعد بهش میگم یه کار جدید کن یکم بازی می‌کنه و بعد میگه کارتون بذار حالا تا ظهرم وقت ناهار هم کارتون هم بازی می‌کنه دیگه ظهر پدرش میاد میخواد استراحت کنه پسرم همش کارتون میبینه بعد همسرم بیدار میشه دو ساعتی بازی میکنن باهم جدیدا با خودش می‌بره باشگاه ولی اونجا همه بزرگن مثلا امشب همسرم می‌گفت به دختر ۹ساله ام بوده که اصلا با این بازی نکرده و پسرم همش بهش التماس می‌کرده حالم خیلی بد میشه انقد التماس بچه های بزرگ تر از خودش رو میکنه

خوب الان همه می ریزن سرم ولی وقتی نه اوضاع مالیتون جا افتاده نه وقت دارین برا چی بچه میارین چند سال ...

عزیزم من شاغل بودم و اوضاع مالیمون خیلی خوب بود تصمیم گرفتم بچه دار بشم کارفرما هم گفت مشکلی نداره ساعت کمتری بیا همسرم یه شغل دولتی و یه شغل دوم داشت خونه و ماشین و پس انداز و کلی طلا هم داشتیم

ولی کارفرما منو اخراج کرد بعد از زایمان گفت نیروی پاره وقت نمی‌خوام همسرم هم شغل دومش رو از دست داد

خوب الان همه می ریزن سرم ولی وقتی نه اوضاع مالیتون جا افتاده نه وقت دارین برا چی بچه میارین چند سال ...

دقیقا منم جز کسایی بودم که کاملا با شما موافق بودم تا ده سال بعد از ازدواج هم بخاطر همین مسئله بچه دار نشدم ولی بعد از زایمانم همه چی تغییر کرد گاهی شرایط اونطور که فکر می‌کنی پیش نمیره 

دقیقا منم جز کسایی بودم که کاملا با شما موافق بودم تا ده سال بعد از ازدواج هم بخاطر همین مسئله بچه د ...

امیدوارم زودی شرایطتون درست شه ولی استخدامی فکر‌نمی‌کنم بیشتر از ماهی ۱۰ ۱۵ تومن برات درامد داشته باشه کاش حالا که می‌گی طلا و‌سرمایه داری به فکر یه شغل پر درآمد تر باشی یا کارای زیبایی الان واقعا درآمد خوبی دارن 

عه دقیقاً پسر منم همینجوری بود یه مدت! همش گوشی و تلویزیون، بعدم غر که حوصله‌ام سر رفت!

ببین، این سن خیلی نیاز دارن با هم‌سنای خودشون بازی کنن، تنها بازی کردن زیاد بهشون نمی‌سازه. اگه شرایط مهدکودک نداری، حداقل هفته‌ای یکی دو بار ببرش پارک که با بچه‌ها بازی کنه.

امیدوارم زودی شرایطتون درست شه ولی استخدامی فکر‌نمی‌کنم بیشتر از ماهی ۱۰ ۱۵ تومن برات درامد داشته با ...

ممنون عزیزم همون موقع که تو مرخصی زایمان بودم و نمی‌دونستم اجازه بازگشت بهم نمیدن یه خونه بزرگتر و بهتر گرفتیم و همه سرمایه امون رو گذاشتیم واسه اون خونه خداروشکر الآنم خونه و ماشین هست ولی درآمد یه نفره یخورده سخته