2777
2789
عنوان

تست الرژی برا بچه دو ونیم ساله

83 بازدید | 17 پست

پسرم از یکسال پیش سرما که میخوره ابریزش و سرفش طولانی میشه حالا دکتر الرژی بردم گف تست الرژی بگیر ولی این سرماخوردگی قبلیش سرفه شدید داشت اسپری که زدم شب اول قطع شد 

حالا نمیدونم تستو بگیرم یانه چون هزینشم یه مقدار بالاس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست الرژی فکر نمیکنم ضرری داشته باشه,خوبه انجام دادنشدو ماهگی از کودک من تست الرژی گرفتن

به خاطر هزینش میگم 

میگم چون درحال عادی مشکلی نداره واجبه انجام دادنش یانه

ترو خدا میشه جواب منو بدی نگرانم

نگران چرا مهربون؟

یه نوع ناراحتی پوستی داشتن که خداروشکر با دارو رفع شد 

و برای تنفسشون هم گفتن جای نگرانی نیست و چون نی نی هستن از عطرهای طبیعی حتی مثل عطر گل و گیاه دور باشن مدتی

همین

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

بدنش کهیر میزنه قرمز میشه و خارش شدید داره دلم براش کبابه

خوب جواب تستش چی بوده؟

دختر داییم همینطور بود یه سالشه از بچگی مرتب کهیر میزد مقعد همیشه قرمز کلا هر غذایی میخورد بی تابی میکرد تست گرف ازش گف به هیچی حساسیت نداره ایناهم اگزما هستن با صابون و پماد خوب شد

به خاطر هزینش میگم میگم چون درحال عادی مشکلی نداره واجبه انجام دادنش یانه

اره متاسفانه هزینه پایینی نداره،سال قبل با ویزیت حدود 2 تومن شد

نگران چرا مهربون؟یه نوع ناراحتی پوستی داشتن که خداروشکر با دارو رفع شد و برای تنفسشون هم گفتن جای نگ ...

اخه خواهر زاده منم تست داده دکت گفته به لاتکس خیلی چیزای دیگه حساسیت داره اذیت میشه بچه شما هم اینجوری بود ؟؟خوب شد؟؟؟

بدنش کهیر میزنه قرمز میشه و خارش شدید داره دلم براش کبابه

تست ندادید؟

شاگرد من به مرکبات و لبنیات الرژی داشتن و تمام اطراف لب و دهان و گونه ها قرمز میشد