2777
2789
عنوان

کار شوهرم

319 بازدید | 21 پست

چرا شوهرم منو عذاب میده 

چرا اینهمه از جونش کار میکشه چرا مغزش کار نمیکنه 

چقدر قراره واسه این و اون کارگری کنه آخه خسته شدم حقوق کارگری کفاف زندگی نمیده چی بگم بهش تحریک بشه خودش یه فکری با حال خودش بکنه ترسوعه ترس بریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه جنمش و نداشته باشه هر کاریم شروع کنه تهش ضرره.دیگه خودت بهتر میشناسیش به زور نمیشه کسی با ج ...

درسته ولی اینهمه واسه اینو اون کار می‌کنه کار چهار نفر انجام میده منم میگم اون کار برا خودت بکن فرض کن برا دیگرونه کار اون طوری راحت کنار مبارک با کار کردن 

از ریسک می‌ترسه نمی‌دونم که انگار اعتماد به نفس نداره کار. شروع کنه فک می‌کنه خیلی بچه هست

خب تو خوشت میاد مثلا چه کاریو‌ شروع کنه ؟ برا شروع کار نیاز به سرمایه هم هست

خب تو خوشت میاد مثلا چه کاریو‌ شروع کنه ؟ برا شروع کار نیاز به سرمایه هم هست

خب من میگم طلاهامو میفروشم ماشین میفروشیم کم کم شروع کنه ولی گوشش بدهکار نیست فک می‌کنه هنوز خیلی کوچیکه

خب من میگم طلاهامو میفروشم ماشین میفروشیم کم کم شروع کنه ولی گوشش بدهکار نیست فک می‌کنه هنوز خیلی کو ...

والله بلاخره اون شاید از شرایط بهتر خبر داره حالا عجله نکن بهش فرصت بده تمام سرمایت و نذار وسژغ